Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află într-un oraș din România, potrivit britanicilor: ”Este și foarte ieftin”

Potrivit britanicilor, Craiova este pe primul loc în ceea ce privește amenajarea celui mai frumos târg de Crăciun din Europa. ”Orașul european, vezi tot »

Florin Cîțu: ”E normal ca PNL să-mi ridice imunitatea, dar nu demisionez din partid”

Fostul premier, Florin Cîțu, a declarat că este normal ca PNL să îi ridice imunitatea pentru ca DNA să poată vezi tot »

Breaking: Klaus Iohannis a dat undă verde urmării penale pentru Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă

Președintele Klaus Iohannis a dat undă verde cererilor de urmărire penală formulate de DNA în dosarul achiziției vaccinurilor din pandemie. Președintele României, Klaus Iohannis, vezi tot »

Geoană sugerează o candidatură ca independent la prezidențiale: Lansează o carte care prezintă un nou plan de țară

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, dă de înțeles că ar urma să candideze din postura de independent la vezi tot »

La PNL și PSD s-au ales marii jucători: cine vor fi eminențele cenușii ale campanie

Marile partide își fac pregătirea pentru super anul electoral 2024. În cadrul Biroului Politic al PNL, Lucian Bode a fost ales, vezi tot »

 

A căzut prima zăpadă în România. Stratul de omăt măsoară 3 centimetri

65bb25378433335b8c8abf08e46ef19a

S-a întâmplat pe Transfăgărășan. Drumarii spun că luni au deszăpezit deja la Bâlea. Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă.

Drumarii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, care acționează pe cel mai cunoscut drum din România, pentru deszăpezire, spun că au intervenit, de dimineață, la Bâlea, pentru curățarea carosabilului:

Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă.

Drumarii spun că deocamdată nu sunt probleme de circulație.

„Îi rugăm pe cei care vor să circule în zonă să fie pregătiți să conducă în condiții de #iarnă pentru că vremea va rămâne deosebit de rece și în următoarele zile!”, transmite DRDP Brașov, potrivit Mediafax.

De asmenea, a căzut prima zăpadă și pe Transalpina, iar drumarii au scos utilajele şi au deszăpezit.

Drumarii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova anunță că au acționat noaptea trecută pe DN 67C (Transalpina) cu 2 utilaje de deszăpezire, pentru a asigura un carosabil practicabil în condiții de siguranță.

„Rugăm participanți la trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător pentru iarnă dacă doresc să parcurgă drumuri unde temperaturile sunt scăzute sau unde sunt precipitații sub forma de ninsoare” – este mesajul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.