Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Mariana Chipirlin: viziune și acțiune pentru localitatea Perișor

Candidatul PSD a dovedit în ultimii patru ani că este edilul potrivit pentru Perișor. Cu un palmares impresionant de proiecte vezi tot »

Vestea anului pentru locuitorii județului Dolj!

Guvernul Marcel Ciolacu a prioritizat proiectul de realizare a conductei de transport gaze naturale pe traseul Segarcea – Băileşti- Pleniţa vezi tot »

Ionuţ Octavian Barbu, candidatul PSD Dolj pentru Primăria Cerăt: „Ce alții promit, eu realizez”

Exemplul unei conduceri durabile: continuitate și inovație în Comuna Cerăt, pentru al patrulea mandat Comuna Cerăt se aliniază tendințelor de vezi tot »

Partidul Social Democrat susține un lider ai tinerei generații la Amărăștii de Sus

Iulian Duță intră în lupta pentru primărie cu idei și obiective care vizează dezvoltarea comunității pe termen lung, dar și vezi tot »

 

A căzut prima zăpadă în România. Stratul de omăt măsoară 3 centimetri

65bb25378433335b8c8abf08e46ef19a

S-a întâmplat pe Transfăgărășan. Drumarii spun că luni au deszăpezit deja la Bâlea. Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă.

Drumarii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, care acționează pe cel mai cunoscut drum din România, pentru deszăpezire, spun că au intervenit, de dimineață, la Bâlea, pentru curățarea carosabilului:

Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascadă.

Drumarii spun că deocamdată nu sunt probleme de circulație.

„Îi rugăm pe cei care vor să circule în zonă să fie pregătiți să conducă în condiții de #iarnă pentru că vremea va rămâne deosebit de rece și în următoarele zile!”, transmite DRDP Brașov, potrivit Mediafax.

De asmenea, a căzut prima zăpadă și pe Transalpina, iar drumarii au scos utilajele şi au deszăpezit.

Drumarii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova anunță că au acționat noaptea trecută pe DN 67C (Transalpina) cu 2 utilaje de deszăpezire, pentru a asigura un carosabil practicabil în condiții de siguranță.

„Rugăm participanți la trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător pentru iarnă dacă doresc să parcurgă drumuri unde temperaturile sunt scăzute sau unde sunt precipitații sub forma de ninsoare” – este mesajul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.