Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află într-un oraș din România, potrivit britanicilor: ”Este și foarte ieftin”

Potrivit britanicilor, Craiova este pe primul loc în ceea ce privește amenajarea celui mai frumos târg de Crăciun din Europa. ”Orașul european, vezi tot »

Florin Cîțu: ”E normal ca PNL să-mi ridice imunitatea, dar nu demisionez din partid”

Fostul premier, Florin Cîțu, a declarat că este normal ca PNL să îi ridice imunitatea pentru ca DNA să poată vezi tot »

Breaking: Klaus Iohannis a dat undă verde urmării penale pentru Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă

Președintele Klaus Iohannis a dat undă verde cererilor de urmărire penală formulate de DNA în dosarul achiziției vaccinurilor din pandemie. Președintele României, Klaus Iohannis, vezi tot »

Geoană sugerează o candidatură ca independent la prezidențiale: Lansează o carte care prezintă un nou plan de țară

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, dă de înțeles că ar urma să candideze din postura de independent la vezi tot »

La PNL și PSD s-au ales marii jucători: cine vor fi eminențele cenușii ale campanie

Marile partide își fac pregătirea pentru super anul electoral 2024. În cadrul Biroului Politic al PNL, Lucian Bode a fost ales, vezi tot »

 

A început nebunia în Europa: un bărbat care striga că este din Hamas a agresat două femei. Un altul a comis atentatul terorist din Belgia

gettyimages-1232966411

Un bărbat care a strigat că face parte din Hamas a agresat sexual două pasagere într-un tren din Zaragoza, Spania, acesta fiind reținut de Garda Civilă în tren, în timp ce se îndrepta spre Pamplona, potrivit ABC Spania. Tot aseară, un alt musulman, care susține că este din gruparea Stat Islamic a comis un atentat terorist în Belgia, informează Mediafax.

Garda Civilă a arestat duminică un bărbat acuzat că a strigat că aparține miliției islamiste Hamas, care a agresat două femei, atingându-le cu organele sexuale și a amenințat restul pasagerilor dintr-un tren care circula pe linia Zaragoza-Pamplona, potrivit unor surse din cadrul Gărzii Civile citate de ABC Espana.

Incidentul din Spania a avut loc în contextul războiului dintre Israel și Hamas, care a început în urmă cu mai bine de o săptămână, după o ofensivă surpriză lansată din Fâșia Gaza, care a pus jumătate din planetă în alertă antiteroristă.

Evenimentele s-au petrecut în timp ce convoiul, care a plecat din capitala aragoneză la ora 13.00 cu destinația Navarra la ora 15.30, a trecut prin Gallur. În jurul orei 14.15, Garda Civilă a primit un apel prin serviciul de urgență că unul dintre pasageri, un bărbat de 23 de ani de naționalitate marocană, „tulbura ordinea publică”.

După ce trenul a rămas blocat timp de o oră în gara din localitatea Zaragoza, bărbatul a fost arestat.

După cum susțin martorii, bărbatul a strigat că aparține Hamas și apoi i-a amenințat pe cei aproximativ 400 de pasageri din tren și, în mai mult decât atât, a agresat sexual două femei.