Craiova intră în scenariul roșu. Certificatul verde devine obligatoriu

Craiova a depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori și va intra în scenariul roșu. În aceste vezi tot »

Portal online de servicii electronice la Craiova

Primăria Municipiului Craiova a lansat portalul online de servicii electronice oferite cetățenilor! Află ce alte documente poți depune sau obține vezi tot »

VALUL patru e fără NECUNOSCUTE: Raed Arafat anunță că numărul celor care vor ajunge la ATI va crește

Statisticile realizate la nivel naţional arată că numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 s-a dublat în ultima săptămână, iar numărul pacienţilor vezi tot »

Certificatul verde COVID-19, obligatoriu: De unde și cum se poate obține documentul

Certificatul verde este necesar doar în localităţile unde incidenţa este cuprinsă între 3 şi 6 la mie. Documentul care va vezi tot »

Claudiu Manda: PSD prezintă soluțiile pentru combaterea creșterii prețurilor la energie electrică și gaze naturale

„Pe termen scurt și cu un caracter temporar: plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale la nivelul mediei ultimelor 6 vezi tot »

 

A murit actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui molipsitor

juan-borja-deces-comediant-960x640

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a murit în Sevilla, Spania, la doar 65 de ani.

Acesta a devenit cunoscut în toată lumea datorită râsului său unic, printr-un video apărut în 2007, în care povestea o întâmplare hilară din prima lui zi de lucru la un restaurant de lângă ocean. 

El Risitas a fost transferat, miercuri după amiază, de la Spitalul Caridad din Sevilla, unde era internat, la Spitalul Universitar Virgen del Rocío din Sevilia, după o recidivă bruscă a bolii sale, unde a murit câteva ore mai târziu. 

În septembrie 2020, „El Risitas” a fost internat la Spitalul Caridad din Sevilla. La vârsta de 65 de ani, suferise deja o amputare a unuia dintre picioare, scrie sevilla.abc.es.

Popularul actor și comediant spaniol a ajuns faimos în jurul anului 2000, prin apariția la diferite programe precum „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde și-a povestit experiențele alături de defunctul „El Peíto”.

Râsul, glumele, personalitatea și celebrul său slogan „cuñaooo” l-au făcut popular cu porecla „El Risitas”.