Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

17 tramvaie moderne și 30 de autobuze electrice vor completa flota craioveană de mijloace de transport public. Primele mijloace moderne vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu conduce detașat în sondaje

Conform cotidianul.ro, Lia Olguța Vasilescu conduce în topul preferințelor electoratului cu 49%. Pe locul doi e Antonie Solomon cu 20%, vezi tot »

Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj. ” Vă mulțumesc pentru vezi tot »

 

Acuzații grave! Ciolacu pune tunurile pe Orban: El a adus infractori și interlopi în Guvern, care iau primarii PSD

sursa: digi24.ro

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat, marți, pe premierul Ludovic Orban că a adus „infractori și interlopi” în Guvern, care șantează primarii PSD.

Marcel Ciolacu a declarat, marți, la TVR 1, că de acțiunea de racolare a primarilor PSD s-ar ocupa secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu.

„Ce să vorbesc cu Ludovic Orban? El a adus infractori și interlopi în Guvern, care iau primarii PSD. (…) Secretar general adjunct al Guvernului României, unul Barbu, e condamnat penal. Ia primarii, îi duce la Compania Națională de Investiții, îi minte că le dau bani. Dacă cumva primarii refuză și după ce le fac aceste oferte de proiecte și de bani, încep șantajul asupra lor. (…) Asta e România pe care și-o dorește Orban, cu oameni care să îi facă lucrurile murdare și să facă politică de anii 80?”, a spus Ciolacu.