IMAGINI ȘOCANTE din Spitalul Matei Balș: ‘Pacienți pe holuri, în paturi de campanie, stau la oxigen, medicii nu apucă să bea un pahar cu apă’

Faptul că România abia mai poate face valului de pacienți de COVID-19 nu mai este de luni bune o noutate. vezi tot »

Reprezentantul României la OMS CALMEAZĂ spiritele ÎNCINSE: vaccinarea anticoronavirus NU poate avea reacții adverse

Orice vaccin trece printr-un proces de studii clinice, după care trece printr-un proces de autorizare și nu se poate pune problema că vezi tot »

Marcel Ciolacu face o declarație șocantă: ‘Decât să mă vaccinez înaintea mamei mele, mai bine fac COVID’

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a vorbit, marți seara, despre declarațiile lui Klaus Iohannis, care anunță că România va primi luna vezi tot »

Ion Prioteasa: „Alături de colegii din PSD, vom accelera dezvoltarea comunităților locale“

Le mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea pentru ca, începând din anul 2004, timp de 4 mandate, să conduc, vezi tot »

Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

Odată cu izolarea la domiciliu a ministrului Violeta Alexandru, ar exista un blocaj incredibil în cadrul Guvernului Orban. Cel puțin, vezi tot »

 

Acuzații grave! Ciolacu pune tunurile pe Orban: El a adus infractori și interlopi în Guvern, care iau primarii PSD

sursa: digi24.ro

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat, marți, pe premierul Ludovic Orban că a adus „infractori și interlopi” în Guvern, care șantează primarii PSD.

Marcel Ciolacu a declarat, marți, la TVR 1, că de acțiunea de racolare a primarilor PSD s-ar ocupa secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu.

„Ce să vorbesc cu Ludovic Orban? El a adus infractori și interlopi în Guvern, care iau primarii PSD. (…) Secretar general adjunct al Guvernului României, unul Barbu, e condamnat penal. Ia primarii, îi duce la Compania Națională de Investiții, îi minte că le dau bani. Dacă cumva primarii refuză și după ce le fac aceste oferte de proiecte și de bani, încep șantajul asupra lor. (…) Asta e România pe care și-o dorește Orban, cu oameni care să îi facă lucrurile murdare și să facă politică de anii 80?”, a spus Ciolacu.