Olguța Vasilescu, după anunțul despre pensii: Să-i desenăm lui Cîțu… Minciuna zilei!

Lia Olguța Vasilescu a reacționat, după anunțul făcut de Florin Cîțu referitor la pensii. “Să îi desenăm lui Câțu… care vezi tot »

Majorare pensii. Lia Olguța Vasilescu i-a luat fața lui Florin Cîțu și l-a spulberat: Să scoată BANII

Lia Olguța Vasilescu a ieșit, la ora 17, într-o conferință de presă despre creșterea pensiilor cu 40% din septembrie. La vezi tot »

Guvernul Orban, ATENȚIONAT. Lia Olguța Vasilescu, mesaj ferm către Violeta Alexandru și Florin Cîțu

Lia Olguța Vasilescu i-a atenționat pe cei din Guvernul Orban.  “Mâine, într-o şedinţă de Guvern, se discută despre emiterea unor vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu a vorbit despre OUG pregătit de Guvernul Orban în ceea ce privește mărirea pensiilor.  “În doar o vezi tot »

Judecătorul Dan Spânu candidează pentru Craiova alături de Olguța Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a facut anuntul: “Judecatorul Dan Stefan Spinu s-a alaturat echipei Partidului Social Democrat si candideaza pentru functia vezi tot »

 

Acuzații grele! Marcel Ciolacu dă pe pământu cu PNL: vrea să vândă România pe nimic, un jaf sălbatic la adresa ultimelor perle ale economiei

sursa: digi24.ro

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a criticat, vineri Guvernul PNL pentru că atacă la Curtea Constituțională Legea PSD care interzice vânzarea companiilor de stat. ”PNL vrea să vândă România pe nimic! Un jaf sălbatic la adresa ultimelor perle ale economiei românești”, a adăugat el.

”Germania a blocat vânzarea propriilor companii. Îşi protejează astfel societăţile în fața firmelor străine care, pe fondul declinului masiv la bursă, le-ar putea prelua extrem de ușor! În România însă, Guvernul PNL atacă la Curtea Constituțională Legea PSD care interzice vânzarea companiilor de stat. Pentru că PNL vrea să vândă România pe nimic! Un jaf sălbatic la adresa ultimelor perle ale economiei românești! Pentru că PNL nu-și mai poate onora obilgațiile făcute ”prietenilor”! Pentru că PNL vrea să-și păstreze politrucii în funcțiile bănoase din companiile de stat”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El mai afirmă că PSD nu va accepta niciodată ca bunurile cele mai de preț și mai profitabile ale statului român să fie vândute pe nimic.

”O să ne batem cu ei până la capăt pentru ca CEC, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni sau Transgaz să nu ajungă la sponsorii PNL”, mai susține liderul social-democrat.