IMAGINI ȘOCANTE din Spitalul Matei Balș: ‘Pacienți pe holuri, în paturi de campanie, stau la oxigen, medicii nu apucă să bea un pahar cu apă’

Faptul că România abia mai poate face valului de pacienți de COVID-19 nu mai este de luni bune o noutate. vezi tot »

Reprezentantul României la OMS CALMEAZĂ spiritele ÎNCINSE: vaccinarea anticoronavirus NU poate avea reacții adverse

Orice vaccin trece printr-un proces de studii clinice, după care trece printr-un proces de autorizare și nu se poate pune problema că vezi tot »

Marcel Ciolacu face o declarație șocantă: ‘Decât să mă vaccinez înaintea mamei mele, mai bine fac COVID’

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a vorbit, marți seara, despre declarațiile lui Klaus Iohannis, care anunță că România va primi luna vezi tot »

Ion Prioteasa: „Alături de colegii din PSD, vom accelera dezvoltarea comunităților locale“

Le mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea pentru ca, începând din anul 2004, timp de 4 mandate, să conduc, vezi tot »

Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

Odată cu izolarea la domiciliu a ministrului Violeta Alexandru, ar exista un blocaj incredibil în cadrul Guvernului Orban. Cel puțin, vezi tot »

 

ALERTĂ 1.151 de cazuri noi de COVID-19 în România și 33 de decese, de luni până marți

Volunteers in protective suits disinfect a railway station as the country is hit by an outbreak of the new coronavirus, in Changsha

Autoritățile au anunțat, marți, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.151 de cazuri noi de COVID-19 și 33 de decese.

Până marți, pe teritoriul României, au fost confirmate 47.053 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre ele, 26.128 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.716 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.151 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 594 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până marți, 2.239 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

De luni, de la ora 10.00, până marți, la ora 10.00 au fost înregistrate 33 de decese. Dintre acestea, 13 s-au înregistrat la bărbați și 20 la femei. Este vorba de pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Prahova, Sibiu, Vrancea și București.

Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 ani, unul deces la categoria de vârstă 40-49 ani, șase la categoria de vârstă 50-59 ani, 13 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, nouă decese la categoria de vârstă 70-79 ani și trei decese la categoria de peste 80 de ani.

31 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar doi pacienți decedați nu au prezentat comorbidități.