Ce procent pierde PNL în fiecare lună? Se vede de ce vrea alegeri cu orice preț

1%. Acesta este procentul pierdut de PNL în fiecare lună de la începutul anului, potrivit unui sondaj CURS prezentat la vezi tot »

Cum ar urma să arate echipa lui Ciolacu, la congresul PSD din 22 august

Potrivit surselor aceasta ar urma să fie echipa lui Marcel Ciolacu:  1. Marcel Ciolacu – preşedinte 2. Sorin Grindeanu – prim-vicepreşedinte vezi tot »

PSD Dolj, scrisoare deschisă către PNL Dolj: Opriți-vă din jocurile murdare!!!

Domnilor liberali, o competiție electorală dreaptă se câștigă pe teren, pentru că oamenii au dreptul să îl aleagă pe cel vezi tot »

Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

 

ALERTĂ – Bărbatul din Caracal, internat la Craiova, pozitiv la testul pentru coronavirus

coronavirus-vial

Cel de-al doilea test pentru coronavirus efectuat bărbatului de 51 de ani din Caracal diagnosticat cu virusul Covid-19 a ieşit pozitiv, au anunțat marți dimineața autoritățile din Dolj. Acesta va rămâne internat în Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova.

Bărbatul de 51 de ani din Caracal, confirmat pozitiv la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” București și internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Craiova, a fost despitat pozitiv la cel de-al doilea test efectuat la Craiova, arată datele făcute publice marți dimineața de autorităţile din Dolj.

Medicii din Craiova i-au făcut analize după ce bărbatul a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, iar sâmbătă rezultatele i-au ieșit negative.

Luni, doctorii au prelevat noi probe, iar rezultatul acestui test a fost pozitiv.

„Rezultatul celui de-al doilea test efectuat pacientului din Caracal în vârstă de 51 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie <Dr. Victor Babeș> Craiova, a ieșit pozitiv. Pacientul va rămâne în izolare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Craiova”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Dolj.

Bărbatul este „pacientul 8” din România şi este contact direct al bărbatului de 71 de ani din Suceava, confirmat cu noul coronavirus. Cei doi au călătorit pe locuri apropiate într-un autocar.