Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Alertă – Vine urgia peste 13 județe din România: Meteorologii au emis Cod Galben / HARTA zonelor vizate

img (1)

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi moderate cantitativ, valabilă în 13 județe din țară. Potrivit ANM, sunt vizate județele Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Suceava, Cluj, Sălaj, Alba, Bihor, Arad, Hunedoara, Timiș și Caraș-Severin.

În aceste zone va ploua și se vor acumula cantități de apă de 25-40 l/mp și izolat de peste 50 l/mp.

La munte, ploile vor determina topirea stratului de zăpadă, iar la altitudini de peste 1500 m, în nordul Carpaților Orientali, trecător vor fi precipitații mixte.

Avertizarea este în vigoare din noaptea de marți spre miercuri, de la ora 2.00, până joi la ora 10.00.

content-image

Temperaturile în Capitală vor fi mai mari decât mediile multianuale, cu maxime de până la 9 grade, dar vor fi posibile ploi slabe, se arată în prognoza pentru București, valabilă din noaptea de marți spre miercuri, de la ora 2.00, până joi, la ora 10.00.

Valorile de temperatură se vor situa peste mediile multianuale, astfel că temperatura maximă va fi de 7-9 grade, potrivit ANM.

Cerul va fi temporar noros și vor fi posibile ploi slabe, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura minimă va fi de -3…0 grade miercuri dimineața și de 1…3 grade joi dimineața.