Lista măsurilor de relaxare din etapa a patra, valabile din 1 august: Care vor fi ultimele restricții ridicate în România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România, gradual, vezi tot »

CNSU a aprobat lista măsurilor de relaxare din România. Cîțu: “Se elimină portul măștii în spații deschise”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România. Primele restricții vezi tot »

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la vezi tot »

Lumina Sfântă de la Ierusalim. Adevăr sau minciună?

Aprinderea Luminii Sfinte în ajunul Învierii Domnului este unul dintre cele mai vechi miracole ale creştinătăţii, care, de-a lungul timpurilor, vezi tot »

A murit actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui molipsitor

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a murit în Sevilla, Spania, vezi tot »

 

Alexandra Presură: Sunt onorată că am primit un vot de încredere din partea tinerilor, din partea doljenilor!

Am 36 de ani și sunt licențiată în Economie. Am continuat dezvoltarea profesională cu studii universitare de masterat în contabilitate. 

Am parcurs toate etapele firești în dezvoltarea profesională. Am susținut dintotdeauna voluntariatul și implicarea în proiecte dedicate comunității. 

Ca și coordonator sau tutore am implementat proiecte pentru sprijinirea economiei sociale în regiunile vest și sud-vest România, programe de orientare, consiliere profesională și pregătire la locul de muncă pentru studenții din domeniul socio-uman. 

Din anul 2009 până în 2016 am lucrat ca economist în cadrul Bibliotecii Județene ”Alexandru și Aristia Aman” din Craiova. 

În anul 2016 am ocupat funcția de consilier județean, dar și de director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Zona Metropolitană Craiova” unde am implementat proiecte pentru comunitățile din această arie învecinată municipiului Craiova. 

Din anul 2016 până în prezent sunt Deputat în Parlamentul României – Camera Deputaților, unde împreună cu echipa cu care am pornit la drum am inițiat și susținut o serie de proiecte legislative, precum legea salarizării, proiecte pentru încurajarea antreprenoriatului, proiecte pentru susținerea agriculturii, proiecte pentru tineret, dar și pentru celelalte categorii sociale. 

PSD și-a fixat în anul 2016 o serie de măsuri și obiective pragmatice care să permită tinerei generații atât accesul la un învățământ de calitate, cât și integrarea pe piața muncii și oferirea unor condiții pentru un început încurajator al vieții de adult. Mai mulți bani în buzunarele românilor, nu a fost doar un slogan de campanie la momentul respectiv, ci o promisiune care a devenit realitate în cei trei ani de guvernare.

În urmă cu 12 ani am devenit membru PSD pentru că știam că și prin implicare politică pot schimba lucrurile în jurul meu, îi pot ajuta pe oameni. 

În perioada 2012-2015 am fost secretar al Organizației Femeilor Social Democrate Dolj, iar din martie 2016 până în prezent sunt președinte al Organizației Tineretului Social Democrat Dolj și vicepreședinte PSD Dolj.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
Executat de Ilie Virgil Daniel Consulting PFA
CUI Mandatar Financiar: 11200020