INS anunță PRIMELE sectoare economice care intră în DECLIN accelerat: urmează concedieri

Managerii români estimează pentru următoarele trei luni o scădere a activităţii şi a numărului de salariaţi în construcţii şi servicii vezi tot »

Florian Bodog SEMNALEAZĂ o situație GRAVĂ: Contacții cazurilor de COVID nu pot vota nici la urna mobilă; nu au bază legală

Contacții cazurilor confirmate cu SARS-CoV-2 nu vor putea merge la vot, fiind în izolare, dar nu au nici bază legală vezi tot »

Olguţa Vasilescu: Organizaţia Pro România Craiova a trecut la PSD

Olguţa Vasilescu, primarul PSD al Craiovei, anunţă că echipa Pro România Craiova a trecut la PSD. “Organizaţia Pro România Craiova, vezi tot »

Alexandru Rafila explică când se va finaliza pandemia, după ce apare vaccinul împotriva Covid-19

Profesorul Alexandru Rafila a explicat că nu toate țările vor scăpa în același timp de pandemia de Covid-19, în ciuda vezi tot »

Marcel Ciolacu joacă tare: Iohannis va avea surprize din partea românilor! PSD nu se pregătește de opoziție

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că președintele Klaus Iohannis își face planurile greșit pentru că va avea surprize mari la vezi tot »

 

Alexandra Presură: Sunt onorată că am primit un vot de încredere din partea tinerilor, din partea doljenilor!

Alexandra Presura

Am 36 de ani și sunt licențiată în Economie. Am continuat dezvoltarea profesională cu studii universitare de masterat în contabilitate. 

Am parcurs toate etapele firești în dezvoltarea profesională. Am susținut dintotdeauna voluntariatul și implicarea în proiecte dedicate comunității. 

Ca și coordonator sau tutore am implementat proiecte pentru sprijinirea economiei sociale în regiunile vest și sud-vest România, programe de orientare, consiliere profesională și pregătire la locul de muncă pentru studenții din domeniul socio-uman. 

Din anul 2009 până în 2016 am lucrat ca economist în cadrul Bibliotecii Județene ”Alexandru și Aristia Aman” din Craiova. 

În anul 2016 am ocupat funcția de consilier județean, dar și de director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Zona Metropolitană Craiova” unde am implementat proiecte pentru comunitățile din această arie învecinată municipiului Craiova. 

Din anul 2016 până în prezent sunt Deputat în Parlamentul României – Camera Deputaților, unde împreună cu echipa cu care am pornit la drum am inițiat și susținut o serie de proiecte legislative, precum legea salarizării, proiecte pentru încurajarea antreprenoriatului, proiecte pentru susținerea agriculturii, proiecte pentru tineret, dar și pentru celelalte categorii sociale. 

PSD și-a fixat în anul 2016 o serie de măsuri și obiective pragmatice care să permită tinerei generații atât accesul la un învățământ de calitate, cât și integrarea pe piața muncii și oferirea unor condiții pentru un început încurajator al vieții de adult. Mai mulți bani în buzunarele românilor, nu a fost doar un slogan de campanie la momentul respectiv, ci o promisiune care a devenit realitate în cei trei ani de guvernare.

În urmă cu 12 ani am devenit membru PSD pentru că știam că și prin implicare politică pot schimba lucrurile în jurul meu, îi pot ajuta pe oameni. 

În perioada 2012-2015 am fost secretar al Organizației Femeilor Social Democrate Dolj, iar din martie 2016 până în prezent sunt președinte al Organizației Tineretului Social Democrat Dolj și vicepreședinte PSD Dolj.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
Executat de Ilie Virgil Daniel Consulting PFA
CUI Mandatar Financiar: 11200020