Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

ANI îl acuză pe Nicușor Dan de abuz în serviciu şi conflict de interese

nicusor-dan-certat-bucuresti-tramvai-804808

Primarul general al capitalei, Nicușor Dan, este acuzat de Agenția Națională de Integritate de conflict de interese administrativ și abuz în serviciu, anunță Rador.

În raport, agenția afirmă că edilul a exercitat simultan funcția de primar general și pe cea de director general al Administrației Lacuri și Parcuri, timp de o lună în 2021, când a solicitat și a aprobat suplimentarea bugetului ALPAB, dar și alte funcții de conducere în cadru a patru instituții cu servicii publice, fără a avea mandat de reprezentare. În plus, ANI notează că Primăria Capitalei ar fi achitat o amendă contravențională aplicată persoanei fizice Nicușor Dan. Acesta denunță o interpretare eronată a legii și a anunțat că va contesta în instanță raportul agenției.