Negocieri încheiate cu succes – Ministrul Justiției, acord cu sindicaliștii din penitenciare: Angajații își vor primi banii

Ministrul Justiției, Ana Birchall, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, au semnat cu sindicaliștii din penitenciare un acord privind plata drepturilor vezi tot »

Răzvan Cuc dă asigurări: Centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Centura de ocolire a orașului Balș, din județul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Pitești, ale cărui lucrări au vezi tot »

Claudiu MANDA: Am reușit să demarăm lucrările la drumul expres Craiova – Pitesti

Am fost, astăzi, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, de colegi parlamentari și din administrația vezi tot »

Liviu Dragnea şi Răzvan Cuc au deschis şantierul pentru drumul expres Craiova-Piteşti

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti, cu o lungime de 40 de kilometri, au început miercuri, vezi tot »

Liviu Dragnea, anunț la Craiova: A fost elaborat proiectul ‘Cartea verde a românilor de pretutindeni’. Ce presupune

Liviu Dragnea a declarat, miercuri la Craiova, că a elaborat un proiect legislativ care numește „Cartea verde a românilor de vezi tot »

 

Anunț CRUCIAL – Dragnea spune ce va conține legea dublului standard

Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD), in care se alege presedintele formatiunii

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că legea dublului standard va fi scoasă în procedură de urgență deoarece este un proiect vital, afirmând că pentru cei care nu vor respecta regulile printre sancțiuni se află confiscarea mărfii și 4% din cifra de afaceri pe anul respectiv.

“Am semnat-o deja azi după amiază împreună cu Vali Steriu. Se confiscă tot lotul de marfă și nu este exclusă nici acțiunea penală. 4% din cifra de afaceri din anul respectiv. Dacă vorbim de un lanț de magazine nu vorbim de cifra de afaceri a magazimului respectiv, ci a întregului lanț. (…) În luna iunie iese”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

“În procedură de urgență o scoatem această lege, pentru că este o lege vitală pentru noi. Noi oricum avem majoritate și o scoatem. Și eu sunt curios dacă o semnează (n.r.: Klaus Iohannis) pentru că e o lovitură exact pentru stăpânii lui. (…) Zilele trecute niște oameni de bine îmi spuneau că să așteptăm să vedem ce face Uniunea Europeană. Legea asta nu încalcă nicio lege din tratatul Uniunii Europene”, a mai afirmat Dragnea.

Liderul PSD a spus în repetate rânduri că este inacceptabil ca românii să beneficieze de produse de calitate mai proastă decât alți cetățeni europeni, pornind de la produsele alimentare și până la medicamente.