Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află într-un oraș din România, potrivit britanicilor: ”Este și foarte ieftin”

Potrivit britanicilor, Craiova este pe primul loc în ceea ce privește amenajarea celui mai frumos târg de Crăciun din Europa. ”Orașul european, vezi tot »

Florin Cîțu: ”E normal ca PNL să-mi ridice imunitatea, dar nu demisionez din partid”

Fostul premier, Florin Cîțu, a declarat că este normal ca PNL să îi ridice imunitatea pentru ca DNA să poată vezi tot »

Breaking: Klaus Iohannis a dat undă verde urmării penale pentru Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă

Președintele Klaus Iohannis a dat undă verde cererilor de urmărire penală formulate de DNA în dosarul achiziției vaccinurilor din pandemie. Președintele României, Klaus Iohannis, vezi tot »

Geoană sugerează o candidatură ca independent la prezidențiale: Lansează o carte care prezintă un nou plan de țară

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, dă de înțeles că ar urma să candideze din postura de independent la vezi tot »

La PNL și PSD s-au ales marii jucători: cine vor fi eminențele cenușii ale campanie

Marile partide își fac pregătirea pentru super anul electoral 2024. În cadrul Biroului Politic al PNL, Lucian Bode a fost ales, vezi tot »

 

Armata israeliană prezintă dovezile – Imaginile care arată că nu IDF a bombardat spitalul creștin din Gaza

Bombardament-Gaza-2

Forțele de Apărare ale Israelului publică imagini filmate cu drona care ar dovedi că o explozie mortală la Spitalul Baptist Al-Ahli din Fâșia Gaza nu a fost cauzată de muniția sa, despre care spune că ar fi lăsat un crater și nu o parcare în flăcări și acoperișuri înțepate de schije.

Videoclipul prezintă imagini din parcarea spitalului, unde a avut loc explozia, care a provocat sute de victime, potrivit oficialilor din domeniul sănătății din Hamas.

Imaginile arată că în zonă a fost provocat un incendiu de proporții în urma exploziei, dar nu există niciun crater. Loviturile israeliene lasă în general găuri mari în pământ, spune armata.

Imaginile filmate cu drona indică, de asemenea, schije care au aterizat pe acoperișul clădirilor din apropiere, care rămân în mare parte intacte.

Israelul a negat acuzațiile potrivit cărora unul dintre atacurile sale aeriene ar fi cauzat explozia și a dat vina, în schimb, pe o rachetă eșuată lansată de gruparea teroristă palestiniană Jihadul Islamic.

Alte imagini, inclusiv o transmisiune în direct a postului Al Jazeera, au părut să susțină și mai mult afirmația Israelului potrivit căreia o rachetă eșuată din Gaza a provocat explozia.