Alegeri prezidențiale: Geoană domină preferințele electoratului. În turul doi ar câștiga în fața lui Ciolacu, Ciucă și Simion – Sondaj INSCOP

Aproape un sfert dintre alegători ar opta pentru Mircea Geoană în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 18.2% pentru Marcel Ciolacu vezi tot »

Mariana Chipirlin: viziune și acțiune pentru localitatea Perișor

Candidatul PSD a dovedit în ultimii patru ani că este edilul potrivit pentru Perișor. Cu un palmares impresionant de proiecte vezi tot »

Vestea anului pentru locuitorii județului Dolj!

Guvernul Marcel Ciolacu a prioritizat proiectul de realizare a conductei de transport gaze naturale pe traseul Segarcea – Băileşti- Pleniţa vezi tot »

Ionuţ Octavian Barbu, candidatul PSD Dolj pentru Primăria Cerăt: „Ce alții promit, eu realizez”

Exemplul unei conduceri durabile: continuitate și inovație în Comuna Cerăt, pentru al patrulea mandat Comuna Cerăt se aliniază tendințelor de vezi tot »

Partidul Social Democrat susține un lider ai tinerei generații la Amărăștii de Sus

Iulian Duță intră în lupta pentru primărie cu idei și obiective care vizează dezvoltarea comunității pe termen lung, dar și vezi tot »

 

Armata israeliană prezintă dovezile – Imaginile care arată că nu IDF a bombardat spitalul creștin din Gaza

Bombardament-Gaza-2

Forțele de Apărare ale Israelului publică imagini filmate cu drona care ar dovedi că o explozie mortală la Spitalul Baptist Al-Ahli din Fâșia Gaza nu a fost cauzată de muniția sa, despre care spune că ar fi lăsat un crater și nu o parcare în flăcări și acoperișuri înțepate de schije.

Videoclipul prezintă imagini din parcarea spitalului, unde a avut loc explozia, care a provocat sute de victime, potrivit oficialilor din domeniul sănătății din Hamas.

Imaginile arată că în zonă a fost provocat un incendiu de proporții în urma exploziei, dar nu există niciun crater. Loviturile israeliene lasă în general găuri mari în pământ, spune armata.

Imaginile filmate cu drona indică, de asemenea, schije care au aterizat pe acoperișul clădirilor din apropiere, care rămân în mare parte intacte.

Israelul a negat acuzațiile potrivit cărora unul dintre atacurile sale aeriene ar fi cauzat explozia și a dat vina, în schimb, pe o rachetă eșuată lansată de gruparea teroristă palestiniană Jihadul Islamic.

Alte imagini, inclusiv o transmisiune în direct a postului Al Jazeera, au părut să susțină și mai mult afirmația Israelului potrivit căreia o rachetă eșuată din Gaza a provocat explozia.