Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Asta e imaginea DEZASTRULUI cu Nelu Tătaru ministru la Sănătate: Într-un județ, ȘASE spitale sunt FOCARE de COVID-19

cor

Şase spitale, cu un număr total de 53 de persoane pozitive, au fost incluse pe lista focarelor de COVID-19 din judeţul Hunedoara, potrivit datelor Direcţiei de Sănătate Publică transmise luni Instituţiei Prefectului.

Astfel, la Spitalul de Psihiatrie Zam au fost confirmate pozitiv la infecţia cu noul coronavirus 17 persoane, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva sunt nouă persoane pozitive şi la Spitalul Municipal Hunedoara, şapte persoane.

Pe lista focarelor de COVID-19 mai sunt înscrise Spitalul Municipal Orăştie, cu 11 persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, Spitalul CF Simeria, cu patru bolnavi şi Sanatoriul de pneumoftiziologie Brad, cu cinci persoane.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţul Hunedoara, pentru ultimele 14 zile, a fost calculată, luni, la 2,72 la o mie de locuitori. În 91 dintre cele 474 de localităţi ale judeţului incidenţa cazurilor de COVID-19 este mai mare de 3 la o mie de locuitori şi în 339 acest indicator este sub 1,5 la mia de locuitori.

În judeţ sunt 2.911 persoane pozitive, dintre care 616 sunt internate în spital şi 639 în izolare.

De la începutul pandemiei, 445 de persoane din judeţul Hunedoara au decedat din cauza infectării cu noul coronavirus şi 7.473 s-au vindecat de COVID-19.