Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Au așteptat atât de mult drumul expres Craiova-Pitești și acum au crezut că pot zbura: doi șoferi, prinși cu peste 200 km/h

290452l-1000x640-b-7e038b11

Poliţiştii din Olt au depistat, în ultimele două zile, doi tineri şoferi care conduceau cu viteze de peste 200 de kilometri pe oră pe drumul expres Craiova-Piteşti, unde viteza maximă admisă de 120 de kilometri pe oră. În cazul unuia dintre conducătorii auto, viteza legală a fost depăşită cu o sută de kilometri pe oră. Tronsonul 3 al drumului expres Craiova-Pitești a fost inaugurat la finalul anului 2023, informează News.ro.

Unul dintre contravenienţi a fost depistat de poliţiştii Serviciului Rutier Olt în data de 6 ianuarie, în jurul orei 03:40, în timp ce conducea cu viteza de 211 kilometri pe oră pe drumul expres 12 (DEx12), pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de kilometri pe oră. Şoferul este un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Al doilea şofer a fost depistat pe acelaşi sector de drum, în ziua de 5 ianuarie, în jurul orei 23:10.

El conducea cu 220 de kilometri pe oră, cu 100 de kilometri pe oră mai mult decât viteza maximă admisă pe acel tronson.

Ambii şoferi au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulaţie.