Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

Avertisment al unui fost judecător CSM: Ordinul privind terasele lasă loc abuzurilor

terase

Ordinul care cuprinde regulile pentru terase poate lăsa loc abuzurilor, spune avocatul Adrian Toni Neacşu, fost judecător CSM. Ospătarii sunt cei care vor face un triaj observaţional în rândul clienţilor, însă criteriile după care e făcut triajul sunt subiecte.

Ordinul care stabileşte regulile pentru terase duce proprietarii în zona „discriminării”, spune avocatul Adrian Toni Neacşu, fost judecător CSM.

„Ordinul lasă loc abuzurilor în ceea ce priveşte triajul persoanelor care pot accesa terasele pe criterii care sunt pur subiective şi ţin de puterea de observaţie sau de limitele observaţiilor pe care le fac persoanele care, evident, nu au specializare medicală”, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul Adrian Toni Neacşu.

Potrivit juristului, regulile din ordin nu sunt corelate nici cu legislaţia europeană privind protecţia datelor cu caracter personal.

Proprietarii de terase trebuie să verifice temperatura clienţilor şi să efectueze un „triaj observaţional”.