ALERTA meteorologilor: Cod portocaliu de ploi torențiale

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, duminică, avertizarea de ploi torențiale, în nouă județe fiind cod portocaliu. Potrivit ANM, instabilitatea vezi tot »

Proteste împotriva Legii carantinării, în Piața Victoriei

Frontul Civic Unit anunță un protest, în Piața Victoriei, începând cu ora 18.00, împotriva Legii carantinării. La proteste și-au anunțat vezi tot »

Focar de COVID-19 la centre de plasament din DOLJ

Un număr de 15 persoane din cadrul DGASPC Dolj, dintre care șapte copii din centre de plasament și opt angajați, vezi tot »

ITM, amenzi pentru HORECA. Lia Olguţa Vasilescu: Ştim ce faceţi. Opriţi-vă!

Lia Olguţa Vasilescu a criticat-o dur pe Violeta Alexandru pentru amenzile pe care ITM le dă sectorului HORECA.  “Nebunie aseară vezi tot »

Prețurile la raft au luat-o razna

Produsele de igienă şi cosmetică, mălaiul şi fructele proaspete s-au scumpit cel mai mult în iunie faţă de luna mai. vezi tot »

 

Bani europeni pentru angajări, disponibili. Olguţa Vasilescu: Lege făcută de PSD

lov bun 112

Olguţa Vasilescu anunţă că PSD a creat deja cadrul legal pentru ca patronii să fie sprijiniţi cu fonduri europene, atunci când fac angajări.

“Mda! Le spun asta de doua saptamani! Au lege facuta de PSD si fonduri europene drept finantare. Patronul poate primi pentru orice nou angajat, ucenic sau cu facultate, suma de 2250 lei/luna pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 3 ani. Singura obligatie a patronului este ca dupa ce se termina contractul pe fonduri europene sa elibereze angajatului o hartie din care sa reiasa ca a fost specializat in meseria respectiva.

De exemplu, daca l-a angajat strungar, dupa 3 ani sa ii elibereze omului o hartie ca poate profesa ca strungar. Simplu si eficient! Banii reprezinta sume mai mari decat se acorda pentru somajul tehnic, vin din fonduri europene, iar angajatorul nu ii primeste doar 3 luni, cat dureaza pandemia…”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.