Rusia poate devasta Ucraina, chiar şi fără o intervenţie terestră

Forțele aeriene ruse dețin a treia cea mai mare flotă de bombardiere din lume, după forțele aeriene chineze și americane. vezi tot »

Ce cred oamenii din Deveselu despre trupele rusești de la granița cu Ucraina: ”Mai bine să stea americanii, decât rușii”

Pe străzile din Deveselu, oamenii ies curioși să afle ce se mai întâmplă în sat. Umblă vorba că rușii sunt vezi tot »

Alexandru Rafila: “E aproape imposibil să nu te infectezi cu Omicron. Îl iau persoane vaccinate şi nevaccinate”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, spune că este “aproape imposibil” ca o persoană să nu se infecteze cu varianta Omicron a vezi tot »

Peste 120 de oameni au fost salvați de pe munte în ultimele 24 de ore. Fenomenele meteo extreme solicită echipele salvamont

Echipele salvamont din țară au salvat peste 120 de oameni în 24 de ore. Numărul apelurilor s-a dublat față de vezi tot »

Să treacă weekendul! Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri CSAT

Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc miercuri, 26 ianuarie vezi tot »

 

Baschet: SCM U Craiova s-a înscris în Cupa Balcanică

 

În urma poziţiei ocupate la finalul sezonului în Liga Naţională de Baschet Masculin, locul 5 în ediţia 2012-2013,echipa S.C.M. ”U” Craiova şi-a obţinut dreptul de a participa în Liga Balcanică. Astfel, formaţia masculină de baschet SCM ”U” Craiova va participa, în premieră, într-o competiţie oficială internaţională, intercluburi, în sezonul 2013-2014 – Liga Balcanică.

Pe această cale conducerea S.C.M. Craiova mulţumeşte conducerii Federaţiei Române de Baschet pentru aprecierile făcute la adresa echipei de baschet masculin, a clubului craiovean şi a Municipiului Craiova.

www.ghidsportiv.ro