Iohannis vrea o nouă lege a pensiilor – Olguța Vasilescu a răbufnit: ‘Eu le-am și desenat, că oamenii nu pricep decât așa’

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu iese la rampă după ce Klaus Iohannis a declarat, joi, că o nouă vezi tot »

Marcel Ciolacu, despre desființarea SIIJ: ‘PSD va vota în consecință’. Liderul PSD așteaptă opinia asociațiilor din Justiție

Marcel Ciolacu a declarat, referitor la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ), că în cazul în care CSM și vezi tot »

Olguța Vasilescu, reacție după ultima decizie a lui Ludovic Orban: ‘O să murim de râs cu ăștia’

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, reacţionează la decizia lui Ludovic Orban de a-l numi la Ministerul Muncii, în vezi tot »

Olguța Vasilescu s-a dezlănțuit la adresa liberalilor în Parlament: ‘Să vedem cum vă închideți bugetul. PSD va veni cu amendamente’

Deputatul Olguța Vasilescu a anunțat, miercuri, că PSD va veni la dezbaterile din Parlament privind bugetul de stat pentru anul vezi tot »

Olguța Vasilescu îi ia prin surprindere pe liberali: ‘PSD votează eliminarea supraccizei la carburanți, dar prețul la pompă nu o să scadă. Dar dacă voi vreți…’

Deputatul Olguța Vasilescu a anunțat, miercuri, că PSD va vota proiectul pentru eliminarea supraccizei la carburanți. Fostul ministru al Muncii vezi tot »

 

Bombă de presă – O prezentatoare Realitatea TV a ajuns consiliera vicepremierului Raluca Turcan

sursa fanatik

Sorina Matei a dezvăluit că Marinela Mititelu, de la Realitatea TV, este noua consilieră a vicepremierului Raluca Turcan.

„Răspunsul corect e că Turcan a angajat-o pe Mititica la Guvern din banii cetăţenilor pentru că nu mai sunt bani de salarii, pensii, salariu minim, trebuie reduşi funcţionarii.
Şi dacă tot am angajat Realitatea tv pe banii cetăţenilor ar fi bine să aibă grijă de imaginea noastră (care, normal, e prioritară şi preţioasă), ca să putem să fraierim fraierii în continuare ca să ne creadă, şi să caute şi nişte softuri. De preferat, israeliene”, a scris, pe Facebook, Sorina Matei.