După CEC Bank, alte trei mari companii românești sunt în pericol sa fie scoase la vânzare

Cele trei companii românești vizate de o posibila vânzare ar fi Hidroelectrica, Romgaz si Transgaz. Dezvăluirea a fost făcută de vezi tot »

Marcel Ciolacu, atac incendiar la adresa lui Iohannis: nu a avut demnitatea și mândria națională de a promulga ”Legea Trianon”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Centenarului de la semnarea Tratatului de pace vezi tot »

Radu Preda iese la rampă după decizia CCR: ‘PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban’

PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban, susține liderul senatorilor social-democrați, Radu Preda, după decizia CCR de miercuri. Judecătorii vezi tot »

Radu Preda: Opriţi-o pe doamna în negru de la Ministerul Şomajului şi Prăbuşirii Sociale

 Radu Preda, liderul senatorilor PSD, a anunțat, miercuri, în plenul Senatului, că social-democrații au depus o moţiunea simplă împotriva ministrului vezi tot »

ALERTĂ – România se apropie de 20.000 de persoane infectate cu COVID-19! Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

Până miercuri, în România au fost confirmate 19.669 de cazuri de COVID-19, dintre aceste, 13.800 fiind declarate vindecate și externate. vezi tot »

 

Bombă de presă – O prezentatoare Realitatea TV a ajuns consiliera vicepremierului Raluca Turcan

sursa fanatik

Sorina Matei a dezvăluit că Marinela Mititelu, de la Realitatea TV, este noua consilieră a vicepremierului Raluca Turcan.

„Răspunsul corect e că Turcan a angajat-o pe Mititica la Guvern din banii cetăţenilor pentru că nu mai sunt bani de salarii, pensii, salariu minim, trebuie reduşi funcţionarii.
Şi dacă tot am angajat Realitatea tv pe banii cetăţenilor ar fi bine să aibă grijă de imaginea noastră (care, normal, e prioritară şi preţioasă), ca să putem să fraierim fraierii în continuare ca să ne creadă, şi să caute şi nişte softuri. De preferat, israeliene”, a scris, pe Facebook, Sorina Matei.