Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

Candidatul PSD la Primăria Goiești, Gheorghe Corbeanu: Voi sprijini mediul de afaceri și voi crea noi locuri de muncă

candidat (1)

 Candidatul PSD la scaunul de primar al comunei Goiești este Gheorghe Corbeanu. Acesta este cunoscut deja că a făcut tot ce a stat în puterea sa contribuind la implementarea mai multor proiecte pentru dezvoltarea acestei comune din postura de viceprimar.

De această dată își dorește să se implice din funcția de primar în dezvoltarea infrastructurii însoțită de sprijinirea mediului de afaceri pentru ca locuitorii comunei să aibă locuri de muncă și un trai mai bun. 

Pe lista de investiții în mandatul 2020 -2024, se află mai multe proiecte dintre care amintim: reabilitare și asfaltare de străzi; modernizare școală gimnazială și cămin cultural; iluminat stradal – modernizare în toată comuna, lămpi cu led și panouri solare, etc. 

Înființarea rețelei de alimentare a gazelor naturale pentru comuna Goiești

“Un proiect important pentru comuna Goiești este înființarea rețelei de alimentare și distribuire a gazelor naturale. Este o investiție necesară pentru dezvoltarea economică a localității. De asemenea, ținând cont că tineretul de azi este viitorul de mâine, o mare parte dintre eforturile  administrației locale sunt orientate către ei, pentru a le asigura condițiile pentru o educație decentă. Pregătim investiții pentru modernizarea școlii gimnaziale și a căminului cultural, dar și crearea unor locuri de joacă pentru copii”, a spus candidatul PSD la Primăria Goiești, Gheorghe Corbeanu. 

Anii petrecuți în administrația publică îl fac pe Gheorghe Corbeanu candidatul de care are nevoie comunitatea din Goiești, deoarece a fost și este în mijlocul oamenilor pentru a le rezolva problemele și este implicat în numeroase proiecte implementate. În mandatul 2016-2020, acesta s-a ocupat de extinderea rețelei de iluminat public, modernizarea drumuri comunale, extinderea rețelei de apă și canalizare DN 6B Dumbrava, extindere rețea canalizare satele Muiereni, Vladimir, Goești Sat, Fântâni și Mogoșești, dar și de pietruirea mai multor drumuri comunale. 

Voi acorda atenție proiectelor de investiții pentru dezvoltarea comunei

Social democratul Corbeanu marșează pe câteva coordonate clare, pe care le va aplica în administrația publică locală: transpranța, dialogul, viziunea și dezvoltarea sunt elementele cheie care vor sta la baza funcționării Primăriei Goiești. “Voi pune accent pe deschiderea față de comunitate.  Vreau să facem lucrurile pornind de la relația cu cetățeanul și încheind cu dezvoltarea comunei. O atenție deosebită voi acorda proiectelor de investiții, cele care pot ridica standardul de viață al locuitorilor. Urmăresc formarea unei echipe de tineri pentru absorbție de fonduri europene. Există în proiect montarea camerelor de supraveghere inclusiv camere care să memoreze și identifice numărul de înmatriculare. De asemenea, voi facilita transportul pentru persoanele vârstnice, persoanele cu dezabilități, pensionari, elevi, copii să fie gratuit pe raza comunei. Serviciul de colaborare între primar și cadrele medicale  și acordarea de asistență medicală gratuită ”, a precizat Gheorghe Corbeanu. 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
Executat de PFA ILIE VIRGIL DANIEL CONSULTING
CUI Mandatar Financiar: 21200019