Volodimir Zelenski le-a dat ordin liderilor G7: Data până la care trebuie să se încheie războiul rus în Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a îndemnat luni pe liderii G7, reuniţi într-un summit în Germania, ”să facă maximum” pentru a vezi tot »

Suspans prelungit până în toamnă pentru Darius Vâlcov – Iccj repune pe rol mega-dosarul de corupție în loc să decidă dacă se continuă sau nu judecata

Instanța supremă a amânat, repus, luni pe rol dosarul de mare corupție în care sunt analizate apelurile DNA și ale vezi tot »

Prințul Paul al României a fost prins la Paris

Prințul Paul al României a fost prins în Paris. Acesta fugise din țară de aproape  doi ani de zile, după vezi tot »

România Educată s-a prăpădit la Evaluarea Națională

Elevii din România nu știu nici să scrie, nici să socotească. Evaluarea Națională a scos la iveală grave probleme în vezi tot »

Guvernul va compensa prețul la carburanti pentru trei luni

Guvernul va lua o decizie joi cum va face cu scăderea prețurilor la combustibil, iar decizia va fi anunțată după vezi tot »

 

Casa de Pensii, zguduită de un imens scandal! Șeful Casei, prins pe înregistrare!

daniel-baciu

Scandal uriaș la Casa de Pensii! Șeful Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, l-ar fi amenințat pe șeful Casei Județene de Pensii Mehedinți (CJPM), Mihai Plăvițu. O înregistrare a fost pusă la dispoziție presei locale de către Plăvițu, care solicită intervenția procurorilor și-l arată cu degetul pe Daniel Baciu.

Practic, din înregistrare reiese că Daniel Baciu îi cere lui Mihai Plăvițu renunțe la șefia Casei de Pensii Mehedinți. Pentru a nu-l lăsa „pe drumuri”, Baciu îi solicită lui Plăvițu să modifice organigrama, să-și creeze un post, iar apoi să revină pe acel post după ce își dă demisia. Mihai Plăvițu a făcut publică înregistrarea în cauză în timpul unui interviu acordat publicației Mehedințene RTVGalaxy.

„Crede-mă, că-ți spun clar: Vei rămâne pe drumuri! Ascultă-mă ce îți spun eu!”

Mihai Plăvițu: Ce să fac? Să-mi dau demisia sau ce? Nu înțeleg?

Daniel Baciu: Eu ți-am zis să refaci organigrama, să-ți creezi un post și după aceea să revii pe postul ăla. Asta a fost discuția! Cred că nu ai amnezie, știi ce am vorbit în birou la tine!

Ulterior, Plăvițu îi spune lui Baciu că „sunt director executiv al Casei Județene de Pensii Mehedinți. Și am dat concurs!”.

Replica lui Baciu a venit imediat: „Crede-mă, că-ți spun clar: Vei rămâne pe drumuri! Ascultă-mă ce îți spun eu!”