Semne că ai telefonul ASCULTAT: Ai putea să te afli şi tu în situaţia asta

Oricine s-a confruntat cu anumite probleme atunci când a fost vorba de telefonul mobil. Totuși, unele semne pot arăta că vezi tot »

Sfârşit de martie înecat în ploi. Cum va fi vremea la începutul lui aprilie

Ploile vor continua să ne sâcâie şi la începutul acestei săptămâni, iar soarele se va arăta destul de rar printre vezi tot »

România, victorie chinuită cu Feroe. Tricolorii au jucat penibil şi au marcat cu noroc

România a făcut cel mai slab meci al său în actuala campanie de calificare la Euro 2016. A câştigat meciul vezi tot »

Latul DNA se strange in jurul lui Traian Basescu

Mai multe denunturi au fost facute in ultima vreme la DNA privind banii negrii folositi de PDL in campaniile electorale vezi tot »

Noul Cod Fiscal: TVA scade anul viitor, CAS din 2018, iar cota unică din 2019

Proiectele celor doua Coduri Fiscale care prevăd reduceri semnificative de impozite și taxe începând de anul viitor au fost aprobate vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro