Claudiu Manda la Cerat și Unirea a doua zi după Paște

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent luni, 21 aprilie 2014, în trei localităţi, răspunzând astfel la invitaţiile vezi tot »

Militarul mort la datorie în Afganistan, numit cetăţean de onoare al Craiovei

Claudiu Constantin Vulpoiu va fi numit cetăţean de onoare al Municipiului Craiova. Sublocotenetul post-mortem a fost ucis la sfîrşitul lunii vezi tot »

O nouă destinaţie operată de pe Aeroportul din Craiova: Barcelona

Pasagerii vor putea să călătorească de pe Aeroportul din Craiova spre Barcelona. Preţul porneşre de la 129 de lei pentru vezi tot »

Lumina Sfântă, înșelătorie sau minune?

Unii spun că este un dar de la Dumnezeu, alţii că este doar o înşelătorie făcută pentru a atrage atenţia, vezi tot »

Ce s-a intamplat cu actorii care l-au interpretat pe Iisus? Vezi marturisiriele lor

Povestea lui Iisus fascinează omenirea de mai bine de 2000 de ani, dar şi pe regizorii şi pe actorii de vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro