BOMBĂ în ULTIMUL SONDAJ: Diferență URIAȘĂ între PSD și PNL

Un sondaj IRES, făcut la comandat Digi 24, arată diferență uriașă între PSD și PNL. PSD are 44%, iar PNL vezi tot »

CTP îl desființează pe Cioloș: E descalificant. Ce a făcut e infracţiune

Premierul Dacian Cioloş a publicat, joi, pe Facebook, un clip video prin care face apel către români să voteze pe vezi tot »

Claudiu Manda : PSD continuă programul de scădere a taxelor și impozitelor

PSD a dovedit că face o prioritate din debirocratizare și a acționat în acest sens încă înainte de a prelua vezi tot »

Moș Nicolae – tradiții și obiceiuri

Originea acestei tradiții este în povestea personajului legendar, care a existat cu adevărat în persoana episcopului cetății Mira, din ținutul vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu: „Craiova are nevoie de un Guvern PSD!“

Primarul municipiului Craiova și, totodată, candidatul PSD Dolj care deschide lista pentru Camera Deputaților vorbește despre importanța susținerii guvernamentale în vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro