Ludovic Orban, dupa accident: „Cei care mă cunosc ştiu că nu consum alcool” :) :) :)

Ludovic Orban a fost implicat într-un nou accident rutier. Maşina liderului PNL s-a răsturnat pe drumul dinspre Iaşi spre Bucureşti. vezi tot »

Șeful SRI către CCR: Vreau să avertizez foarte serios!

Directorul SRI, George Maior, a declarat că respingerea Legilor Big Brother ar putea crea un element de vulnerabilitate major la vezi tot »

Indicii de ASASINAT în megadosarul Microsoft. Nicu “Niro” a dezvaluit la DNA detalii despre o moarte invaluita in mister

Jurnaliștii de la Luju.ro au făcut o dezvăluire cutremătoare despre cum ar fi ajuns în posesia procurorilor DNA  indicii privind posibila vezi tot »

DIICOT: Un nou drog a intrat pe piața românească – cocaina crack

Procurorii DIICOT au prins recent un cetățean libanez în Capitală care avea asupra lui o cantitate de 250 grame dintr-un vezi tot »

Ponta, la Iași: Să vă gândiți că uniți suntem mai puternici și că dezbinarea este singurul nostru dușman

Premierul Victor Ponta a făcut, sâmbătă, cu prilejul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române, un apel la unitate și a declarat, vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro