Olguța Vasilescu: Adrian Cosman este propunerea PSD pentru funcția de viceprimar al Craiovei

”Adrian Cosman este propunerea PSD pentru funcția de viceprimar al Craiovei, fiind votat, în unanimitate, de Biroul Permanent Municipal. În vezi tot »

Închiriere spații moderne la Centrul de Excelență din Craiova

Centrul Multifunctional Craiova  ofera spre inchiriere la preturi avantajoase spatii moderne de birouri, cu suprafete cuprinse intre 20 si 27 vezi tot »

RAT CRAIOVA: ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARII DIN CRAIOVA. De unde se pot ridica abonamentele gratuite pentru transportul în comun

RAT Craiova anunţă publicul interesat că, începând cu data de 1 iulie, pensionarii cu un venit din pensie mai mic vezi tot »

Patronul Polystart și Civitas, Cristian Dobre, reținut pentru 24 ore de procurorii DNA Craiova

Omul de afaceri Cristian Dobre, asociat majoritar al firmei Polystart și al societății Civitas, a fost reținut luni de procurorii vezi tot »

Olguța Vasilescu și-a zdrobit contracandidații

Biroului de Circumscripţie Electorală Craiova a centralizat datele finale ale votului la alegerile locale de duminică, 5 iunie. Peste 58.000 vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro