150 de tinere din Oltenia obligate să se prostitueze în Italia. Cum au fost păcălite de proxeneţi

Membrii unei grupări de proxeneţi din Olt şi Gorj au fost condamnaţi defintiv de magistraţii Curţii de Apel Craiova la vezi tot »

Vâlcea alocă patru milioane euro proiectului “Craiova 2021 împreună cu Oltenia”

Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat suma de 4 milioane de euro ca susţinere a Craiovei în lupta pentru câştigarea titlului vezi tot »

Festivalul Antic Pelendava, în Piaţa Fraţii Buzeşti

Aflat la a III-a ediţie, Festivalul Antic Pelendava se va ţine în perioada 10-11 octombrie în Piaţa Fraţii Buzeşti. Centrul vezi tot »

Se asfaltează în Bariera Vâlcii

Prima zi din lună a regăsit pe strada Bariera Vâlcii utilajele de asfaltare. După mai multe luni de disconfort, craiovenii vezi tot »

Colibri are pregătit un octombrie plin cu spectacole şi festivaluri

Teatrul Colibri îi aşteaptă pe craioveni într-o nouă călătorie prin lumea celor mai frumoase poveşti ale lumii, aduse în scenă vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro