Ponta despre Băsescu: Din 2015, o să facă niște ani de ÎNCHISOARE

Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa președintelui Traian Băsescu și a Elenei Udrea! Premierul consideră că cei vezi tot »

Procurorii olteni care s-au ocupat de dosarele lui Bercea Mondial sunt verificați

Procurorii care au anchetat cele 100 de dosare închise ale lui Bercea Mondial vor fi verificați, au decis procurorii de vezi tot »

PLR și PSD formează USL la Dolj. Tăriceanu își adună susținătorii olteni

Inițiatorul Partidului Reformator Liberal, Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit miercuri, 23 iulie, la Craiova cu susținătorii noului partid din Dolj, vezi tot »

Victor Ponta, campanie online INEDITĂ

Premierul Victor Ponta a lansat astăzi pe pagina sa de Facebook o campanie online inedită, prin intermediul căreia urmărește să vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro