O bătrână a fost strivită de un motostivuitor în Târgul de Săptămână

O bătrână în vârstă de 70 de ani, din comuna doljeană Gheceşti, a fost strivită astăzi de un motostivuitor. Oamenii vezi tot »

Ponta: Românii au văzut adevărata față a lui Băsescu, un președinte decăzut, o rușine a României

Premierul Victor Ponta, președintele PSD, afirmă că Traian Băsescu este “o rușine a României” deoarece are o atitudine degradantă pentru vezi tot »

Boștinaru: PE a decis ca pierderile băncilor din zona euro să nu mai fie suportate de contribuabilii europeni

Plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg a adoptat cu o largă majoritate, pachetul de reformă pentru constituirea Uniunii Bancare care vezi tot »

“Crețu” condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru fraudă informatică

Marius  Voinea zis şi „Creţu“ a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de fraudă vezi tot »

COD GALBEN de inundaţii în judeţul Dolj

Se instituie COD GALBEN începând din data de 16.04.2014 ora 20:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Caraş, Nera, Cerna (judeţul vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro