Ziua Unirii sărbătorită la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, Secția Împrumut Adulți „Adrian Păunescu” organizează joi, 26 noiembrie 2015, ora 13:30, evenimentul 1 vezi tot »

Lavinia Craioveanu – de nota 10

Profesoară la liceul CFR, Lavinia Craioveanu s-a prezentat, a susţinut şi a luat concursul pentru ocuparea postului de Inspector General vezi tot »

Centura de Sud a Craiovei aproape de inaugurare

“Centura de Sud este aproape de inaugurare. Probabil luna viitoare se va inaugura”, a declarat primarul Craiovei la GTV. Drumul vezi tot »

Spital de 100 de milioane de euro la Craiova

„La Craiova se va înfiinţa un spital regional pe fonduri europene. Va fi un alt spital care se va face vezi tot »

Olguța Vasilescu schimbă mobilierul din şcolile craiovene

Lia Olguţa Vasilescu continuă investiţiile în Craiova. Unul din proiectele gândite de municipalitate este schimbarea mobilierului în şcolile craiovene.   vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro