DNA: Udrea a achiziționat o geantă ce costa între 50.000 și 100.000 de dolari cu bani de proveniență neidentificată

Elena Udrea a achiziționat în anul 2012 o geantă al cărei preț se situa între 50.000 și 100.000 de dolari, vezi tot »

Lavinia Şandru divorţează de Darius Vâlcov

Lavinia Sandru si Darius Valcov au decis să divorteze oficial dupa ce s-a scris ca nu ar mai forma un vezi tot »

Drapel uriaș arborat pe Mercur pentru trilaterala România-Serbia-Bulgaria

Premierii Bulgariei şi Serbiei vor fi întâmpinaţi la Craiova de un imens tricolor de nu mai puţin de 1400 de vezi tot »

BPN al PSD a aprobat convocarea CExN la data de 7 mai

Reuniunea Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat va avea loc pe data de 7 mai, pe ordinea de zi vezi tot »

Staţiunea cu ape minerale şi nămoluri dintr-o comună din Dolj, transformată în complex balneoclimateric. Valoarea investiţiei: 3 milioane de euro

În comuna doljeană Gighera există izvoare de ape minerale cu indicaţii terapeutice pentru o serie de afecţiuni. În zonă va vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro