Sorin Manda, votat pentru patru ani la şefia RAT SRL

„Conducerea societăţii va fi asigurată de un administrator numit de Consiliul Local al municipiului Craiova, în persoana lui Manda Marian vezi tot »

Documentaţia pentru reabilitarea C.N Carol I a fost prezentată în CL

Consilierii din opoziţie au fost driblaţi cu mare stil de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. Asta în timp ce încercau vezi tot »

ECOLOGIŞTII DOLJENI ŞI-AU ALES CONDUCEREA

Sâmbătă 06.02.2016 la Casa Studenţilor din Craiova a avut loc Conferinţa de alegeri a organizaţiei Partidului Ecologist Român – Filiala vezi tot »

Lucrările din Bariera Vâlcii vor fi finalizate în 30 de zile

Lucrările din Bariera Vâlcii sunt aproape de finalizare. Reprezentanții Primăriei Craiova dau asigurări că, în maxim 30 de zile lucrătoare, vezi tot »

Se construieşte o nouă fabrica la Craiova. Una de trotinete electrice!

Craiova deschide apetitul antreprenoilor. După turcii de la ETI şi englezii de la Spirit Circuits, la Craiova se construieşte o vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro