Stelian Celăreanu i-a predat ștafeta lui Gigel Voicu pentru Primăria Celaru

Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, duminică după-amiază, în comuna Celaru, la o întâlnire cu echipa vezi tot »

Președintele PSD Dolj îl susține în continuare pe Constantin Enea la Primăria Moțăței

Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent, duminică, în comuna Moțăței, la o întâlnire electorală, context vezi tot »

Claudiu Manda: Dezvoltarea localității este posibilă prin alegerea în funcția de primar a lui Florentin Rădulescu

Președintele organizației județene Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, duminică după-amiază, la o întâlnire cu echipa de campanie vezi tot »

Organizația PSD Dolj îl susține pe Mihail Țiulescu pentru un nou mandat la Primăria Dobrești

Președintele organizației județene Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, s-a aflat, luni seara, în comuna Dobrești, pentru a participa, alături vezi tot »

Procurorii DNA, principalii competitori ai Liei Olguța Vasilescu în campania electorală

Cu doar șase zile înainte de alegerile locale, procurorii DNA – Structura Centrală s-au trezit să o mai citeze pe vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro