Ce se va întâmpla cu bugetul pe 2017: Guvernul a decis totul

Membrii Guvernului au analizat în cadrul unei ședințe tehnice de lucru, proiectul legii bugetului pentru anul 2017 și au agreat vezi tot »

Teodor Meleșcanu dă de pământ cu Ambasadorul SUA: Nu agreăm dialogul prin presă!

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit vineri, pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm. Cei doi oficiali s-au vezi tot »

Lovitură de imagine a lui Liviu Dragnea – Întâlnire cu Donald Trump

Președintele PSD Liviu Dragnea și Prim-ministrul Sorin Grindeanu s-au întâlnit cu președintele ales al SUA, Donald Trump. Întânirea a avut vezi tot »

Regulamentul pentru ridicarea maşinilor va fi pus pe site-ul primăriei

La sfârşitul anului trecut Guvernul a aprobat o Hotărâre care permite autorităţilor locale să reia activitatea de ridicare a maşinilor vezi tot »

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce a ajuns în SUA

Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, se află în SUA, unde va participa, alături de premierul Sorin Grindeanu, vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro