Radu Preda: “Nu mai sunt probleme pe Râului şi în Romaneşti”

Administratorul oraşului, Radu Preda, a anunţat că prblemele create de mizeria de pe Râului şi scandalurile din cartierul Romanescu au vezi tot »

Ionuţ Dumitrache, reales preşedinte TSD Dolj

Tinerii Social-Democraţi şi-au ales noul preşedinte: Ionuţ Dumitrache. Acelaşi din mandatul trecut. În sală au fost prezenţi şi liderii partidului: vezi tot »

Claudiu MANDA: PSD Dolj este în grafic cu calendarul aprobat de CN. În octombrie vom avea alegeri!

Consiliul Național al PSD, din data de 21 martie 2015, a aprobat un calendar conform căruia până la data de vezi tot »

Un elev a fost a fost surprins în timp ce copia cu ajutorul unui dispozitiv demn de filmele cu spioni

Un elev din Craiova a fost eliminat din examenul de Bacalaureat după ce fost prins în timp ce copia cu vezi tot »

Ziua porţilor deschise la Cartierul Chinezesc

Craiovenii pot vedea cu proprii ochi care sunt materialele din care sunt făcute apartamentele de pe strada Caracal. Cârcotaşi de vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro