Ponta: Băsescu mai are o sută și ceva de zile, e sfârșitul lui; pe 22 decembrie ne vom recâștiga libertatea

Președintele PSD, premierul Victor Ponta că pe 22 decembrie românii își vor câștiga din nou libertatea, menționând că “peste 100 vezi tot »

Olguța Vasilescu: La alegerile prezidențiale vreau să votăm un român capabil să aducă schimbarea

Vicepreședintele PSD, Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a declarat, marți, la Consiliul Național al PSD, că își dorește ca vezi tot »

Victor Ponta: Am convingerea că în noiembrie o să câștigăm

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a declarat, marți, la Consiliul Național al partidului, ce are loc la vezi tot »

Claudiu Manda: PSD este pregătit să câștige alegerile prezidențiale! PSD este gata pentru o nouă victorie!

“Domnule preşedinte, stimaţi colegi bine ați venit la Craiova! Cetatea Băniei vă primește cu bucurie și este mândră să găzduiască vezi tot »

Victor Ponta: Cu o primăriţa ca Olguţa Vasilescu şi o organizaţie ca PSD Dolj nu aveam cum să nu aleg Craiova

Victor Ponta a dezvăluit luni seara la România TV, la emisiunea realizată de Victor Ciutacu, de ce a ales Craiova vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro