Craiova a ajuns campioană la absorbţia de fonduri europene

“La gradul de absorbție a fondurilor europene anul 2014 Craiova este numărul unu. Avem un grad de absorbție de 45,2% vezi tot »

Municipalitatea premiază elevii olimpici

Elevii craioveni cu rezultate bune la învăţătură vor fi recompensaţi de municipalitate. Iniţiativa a aparţinut primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. vezi tot »

Reprezentanţii din Vratsa, în vizită la preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a primit, joi, vizita unei delegații formate din reprezentanți ai Administrației Districtului Vratsa, vezi tot »

Un poliţist din Craiova a refuzat mita. Ce riscă şoferul care a încercat să îl corupă

Marian Oancea, în vârstă de 23 de ani, din comuna doljeană Bratovoieşti, a fost reţinut pentru 24 de ore după vezi tot »

Vrăjitorul din OZ la Teatrul Colibri Craiova

După premiera din 24 aprilie 2015, Frumoasa din pădurea adormită, Fabrica de poveşti electroCOLIBRI scoate la rampă o nouă producţie vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro