Arşiţa a crăpat pământul şi a distrus culturile de floarea soarelui şi porumb în Dolj. Agricultorii: „Va fi foamete. Aşteptăm ajutorul divin“

Seceta pârjoleşte judeţul Dolj, iar arşiţa a crăpat pământul şi a distrus culturile de floarea soarelui şi porumb. Agricultorii au vezi tot »

Lia Olguţa Vasilescu, despre Autostrada Craiova-Piteşti: „Se face”. Investiţia se ridică la 1,5 miliarde de euro

Autostrada Craiova-Piteşti va fi realizată prin concesiune, cu finanţare privată, pentru că la buget nu sunt bani si nici nu vezi tot »

Primăria Craiova oferă peste 18.000 de pachete alimentare persoanelor nevoiaşe

De luni, 03 august 2015, se vor distribui pachete cu alimente oferite din fondurile bugetului local, către categoriile de persoane vezi tot »

„Dracula Park” în Craiova – Cel mai mare parc de distracţii din ţară

Craiova va avea un super parc de distracţii întins pe o suprafaţă de peste 6.5 hectare. Zona în care se vezi tot »

Olguţa Vasilescu: Social democrații doljeni merită un post de ministru

“Nu avem numai vorbe bune pentru conducerea de la București. Doljul aduce cele mai multe voturi pentru partid dar alții vezi tot »

 

CCI Oltenia, platformă de publicitate pentru Dobre

icc

Cristian Dobre, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, se pare că a descoperit, că evenimentele organizate de CCI Oltenia pot reprezenta o bună oportunitate pentru a-şi promova afacerile personale.

Acest lucru s-a întâmplat şi la ultimul eveniment, o vizită a reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Villefranche – Beaujolais Franţa. Francezii au venit la Craiova pentru a semna un protocol în urma căruia vinul lor să fie promovat în Oltenia iar la rândul lor să ne laude licorile bahice pe pământ francez. Numai că Dobre s-a gândit că ar fi mai bine să strecoare în materialele promoţionale firma sa, Civitas. Astfel, sigla acesteia a fost imprimată pe toate mapele ce le-au fost înmânate francezilor, alături de sigla Popeci. Aşa cum se vede şi din fotografia ataşată acestui articol, Dobre a uitat să mai promoveze şi alte mari companii din Craiova, considerate cei mai mari investitori din Craiova, precum Ford România. La capitolul pomovării vinului din Bănie, Cristian Dobre se pare că a decis ca pe masa de prezentare să existe o imagine cu două sticle de vin şi un pahar însă fără sigla producătorului. Aşa cum era normal, la un astfel de eveniment, francezii ar fi trebuit să ştie mai multe despre principalul producător de vin din Dolj însă conducerea instituţiei care reprezintă mediul de afaceri craiovean a decis că întreaga economie locală se bazează pe umerii Civitas şi cei ai lui Popeci. lupamea.ro