Ministerul Sănătății invită românii la doza a patra de vaccin

Ministerul Sănătății a anunțat că doza a patra de vaccin anti-COVID poate fi solicitată începând de luni de persoanele vaccinate vezi tot »

Mircea Geoană recunoaște implicarea NATO în războiul împotriva Rusiei: Vom continua să sprijinim Ucraina din punct de vedere militar

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a afirmat că Fedeeraţia Rusă stagnează în sudul şi în estul Ucrainei, precizând vezi tot »

TVR se dezlănțuie în scandalul Eurovision: ‘Am acordat punctaj maxim Moldovei. Regulile au fost schimbate în timpul jocului’

“Am fost surprinşi să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind vezi tot »

A câștigat Ucraina finala Eurovision prin furt? Voturile României și Moldovei, oferite forțat Kievului

Scandalul punctajului zero dintre România și Moldova la Eurovision naște noi controverse! Asta după ce Uniunea Europeană de Radio şi vezi tot »

Sorin Oprescu, condamndat la 10 ani și 8 luni de închisoare

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare. Curtea de Apel vezi tot »

 

Ce cred oamenii din Deveselu despre trupele rusești de la granița cu Ucraina: ”Mai bine să stea americanii, decât rușii”

deveselu.s3rzeak6yu-678x381

Pe străzile din Deveselu, oamenii ies curioși să afle ce se mai întâmplă în sat. Umblă vorba că rușii sunt categorici, un pericol pentru țara noastră. Cei mai mulți își pun speranțele în americani și susțin că toate mișcările de la granița cu Ucraina nu ar trebui să ne sperie.

„Ne îngrijorăm puțin pentru copiii noștri. Sperăm să se reglementeze treburile.”, spune o femeie din sat.

„Mai bine să stea americanii aici, decât rușii. Să stea acolo la ei. Nu ne sperie americanii. Au venit să ne apere.”, afirmă încrezătoare o altă localnică.

Oamenii susțin că în prezent războiul e încă departe și se plâng că îi macină alte probleme mult mai mari.

„Pensiile și lipsa de bani, alea sunt cele mai mari. Pun un milion la pensie și măresc prețurile de 10 ori. Alea ne sperie! Nu e chiar așa. S-ar putea să fie o cacealma. Bătaia cred că este gazul din Ucraina.”, susține agitat un bărbat de-al locului.

„Nu ne sperie. Sunt baliverne, jocuri politice.”, spune relaxat un alt sătean.