De ce nu-l ia DNA pe Cîțu? Iohannis e complice la abuzurile premierului

Deputatul USR Emanuel Ungureanu se întreabă de ce DNA „nu-l ia” pe premierul Florin Cîțu în scandalul documentului în care lideri PNL sunt vezi tot »

NEBUNIE în vămi – Grecia a intrat în ZONĂ GALBENĂ, iar românii nevaccinați vor sta în carantină la întoarcere

Nebunie în vămi. De astăzi, Grecia a intrat în zona galbenă, astfel că toți românii care revin în țară din vezi tot »

Europarlamentarul Claudiu Manda intervine în scandalul PNRR: ‘Cer public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu!’

Europarlamentarul PSD Claudiu Manta cere public demisia ministrului Energiei Virgil Popescu pemtru modul în care a gestinat proiectele cuprinse în vezi tot »

Război total în PNL: cum se împart liderii de filiale între Ludovic Orban și Florin Cîțu

Mai mulţi lideri de filiale PNL care iniţial erau în echipa preşedintelui Ludovic Orban au trecut în tabăra premierului Florin vezi tot »

Cosmin Vasile, replică dată administratorului care a blocat azi strada Nicolăescu Plopșor

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a venit cu declarații, după ce administratorul firmei care produce containerele îngropate a blocat vezi tot »

 

Cinci angajaţi ai Centrului Medico-Social Amărăştii de Jos au fost diagnosticaţi cu COVID-19

cor

Cinci angajaţi ai Centrului Medico-Social Amărăştii de Jos au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Instituţia a intrat în carantină, iar 27 de bătrâni, rezidenţi ai centrului, aşteaptă rezultatele testelor.

Loredana Diaconu, directorul Centrului Medico- Social Amărăştii de Jos, spun că angajaţii bolnavi au fost testaţi înainte de a intra la serviciu. Doar doi dintre ei au interacţionat cu persoanele în vârstă din centru, dar au purtat echipamente de protecţie.

„Tot personalul centrului a fost testat, 24 de persoane. Cinci angajaţi au ieşit pozitivi. Au fost testaţi şi cei 27 de beneficiari, iar pentru ei aşteptăm rezultatele testelor. În momentul de faţă, cinci angajaţi sunt izolaţi acolo împreună cu beneficiarii.”, a declarat managerul Centrului Medico-Social Amărăştii de Jos, Loredana Diaconu

Purtătorul de cuvânt Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj, Ştefan Popescu, a declarat că la Amărăştii de Jos unitatea a intrat în carantină: „Nu mai intră, nu mai iese nimeni. Este supravegheată starea de sănătate a izolaţilor, iar cei cinci angajaţi, internaţi în spital, sunt asimptomatici. Testele se fac o dată la 14 zile, pentru că asta e perioada de incubaţie a virusului“.

În Dolj, numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 a ajuns la 276, însă 242 de persoane au fost declarate vindecate şi externate din spital.

Până acum, potrivit reprezentanţilor Prefecturii Dolj, 10.802 au fost testate pentru COVID-19