Ce procent pierde PNL în fiecare lună? Se vede de ce vrea alegeri cu orice preț

1%. Acesta este procentul pierdut de PNL în fiecare lună de la începutul anului, potrivit unui sondaj CURS prezentat la vezi tot »

Cum ar urma să arate echipa lui Ciolacu, la congresul PSD din 22 august

Potrivit surselor aceasta ar urma să fie echipa lui Marcel Ciolacu:  1. Marcel Ciolacu – preşedinte 2. Sorin Grindeanu – prim-vicepreşedinte vezi tot »

PSD Dolj, scrisoare deschisă către PNL Dolj: Opriți-vă din jocurile murdare!!!

Domnilor liberali, o competiție electorală dreaptă se câștigă pe teren, pentru că oamenii au dreptul să îl aleagă pe cel vezi tot »

Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

 

Ciolacu, acid la adresa liberalilor: Iohannis reevaluează marile investiții ale PSD pe modelul Băsescu

adevarul.ro

Iohannis reevaluează marile investiții ale PSD pe modelul Băsescu, susține Marcel Ciolacu: „Sunt bune de numit liberale și puse în Planul Național de Relansare Economică!”.

„Ministrul Finanțelor a dezvăluit deja câteva mari idei de investiții din Planul de Relansare Economică, prezentat azi țării de Iohannis. La capitolul <preluări din programul de guvernare al PSD>, liberalii au punctaj maxim, 5 din 5!”, a scris liderul social-democrat pe Facebook.

Acesta enumeră:

Autostrada Sibiu-Pitești – 3 din 5 loturi scoase la licitație în guvernarea PSD, pe un lot se lucrează efectiv de anul trecut;

Autostrada Comarnic-Brașov – se lucrează din 2019 pe lotul Predeal-Cristian, azi liberalii vin cu modificări majore și spun că avizele necesare durează 3 ani;

Modernizarea Aeroportului Otopeni – proiectarea și execuția gata de licitație în octombrie 2019;

Spitalele regionale – la final de guvernare, PSD finalizase lansarea procedurilor pentru spitalele din Iași și Cluj, semnate imediat de Cabinetul Orban;

Sistemul Național de Irigații – PSD a început șantiere de un miliard de euro din bugetul țării şi 435 milioane euro de la UE.

„Ce nu spune Florin Cîțu dar a făcut-o deja șeful lui, Orban: PNL a reevaluat până și proiectul PSD al Fondului Național de Dezvoltare și Investiții, pe model polonez! Ce credeți, va putea oare Klaus Iohannis să înghită toate astea, demn ca un pelican, și să le prezinte drept mărețe invenții liberale?”, conchide Ciolacu.

Programul economic va fi prezentat miercuri, alături de Klaus Iohannis, a precizat premierul Ludovic Orban. Potrivit Administrației Prezidențiale, evenimentul va avea loc de la ora 18.00, la Clubul Diplomaților, care este situat în cartierul Băneasa.