PSD, apel către Guvernul Orban în plină criză: ‘să lase de-o parte orgoliile politice și să treacă la treabă!’

Partidul Social Democrat face un nou apel către Guvernul PNL după avertismentul lansat de ONU, OMS și Organizația Mondială a vezi tot »

Au rămas pe drumuri în plină criză: Sute de angajați ai unei fabrici din Craiova, disponibilizați

Aproximativ 230 de angajaţi ai unei fabrici din Craiova, care produce generatoare de curent, au fost disponibilizaţi, începând de marți. vezi tot »

AUSTERITATE? Klaus Iohannis, mesaj pentru Guvernul Orban: ‘E nevoie de o reevaluare a veniturilor și a cheltuielilor’

Guvernul nu trebuie să se limiteze la o simplă rectificare bugetară, ci va trebui să facă o analiză cuprinzătoare, și vezi tot »

ALERTĂ – Încă o lună de stare de urgență în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că “va fi nevoie de prelungirea stării de urgenţă”. În acest sens, şeful statului vezi tot »

ALERTĂ – Încă 193 de persoane diagnosticate cu COVID-19 în România. Bilanţul îmbolnăvirilor se ridică la 4.057

Încă 193 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, bilanţul îmbolnăvirilor ridicându-se la 4.057, conform datelor anunţate luni de autorităţi. vezi tot »

 

Ciolacu: Guvernul să nu pună localele în aceeași zi cu Bacalaureatul

ciolacu

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, dupa sedinta CEX din Parlament, ca mai multi lideri ai partidului s-au exprimat in sedinta ca nu se tem de alegeri anticipate, ca formatiunea are un plan inclusiv pentru acest scenariu si ca are o singura „recomandare” pentru guvern, sa nu stabileasca data alegerilor locale in aceeasi zi cu Bacalaureatul.

  • Niciun coleg nu a spus ca PSD trebuie sa se teama de alegeri. E normal sa avem aceste discutii (despre anticipate), o strategie si un plan al partidului (…) Am luat in discutie cum e normal, toate variantele, suntem pregatiti pentru toate variantele.
  • PSD nu se teme de niciun fel de alegeri. Calendarul (alegerilor locale) e atributul guvernului. O singura recomandare pentru Guvern inainte sa dea hotararea cu data alegerilor, sa aiba grija sa nu le puna in aceeasi zi cu Bacalaureatul, cred ca suficient am rascolit vieti.
  • Despre o intelegere cu Ludovic Orban: Ce sa discute cu mine ca premier demis? E o mascarada. Cum pot avea eu intelegere cu dl Orban? In primul rand pe cine reprezinta? Ce sa vorbesc cu dl Orban? Dvs ati face intelegeri cu un om intr-o astfel de situatie?
  • Despre inceperea procedurilor parlamentare pentru votul de învestitură a Guvernului Orban II: Vom hotari in PSD cum vom proceda in ziua votului, dar nu am niciun drept sa intretrup calendarul parlamentar.