Autoritățile sunt în alertă – Cum arată traseul italianului bolnav de coronavirus? Bărbatul a intrat în contact cu zeci de oameni din momentul în care a ajuns în Oltenia

Autoritățile au stabilit traseul italianului bolnav de coronavirus în România. Bărbatul infectat cu coronavirus a intrat în contact cu zeci vezi tot »

Iohannis discută cu partidele despre viitorul premier. Când va ajunge echipa PSD la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vezi tot »

Ședință CSAT pe tema coronavirusului

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri de la ora 14.00, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), tema principală vezi tot »

Marcel Ciolacu a făcut anunțul înainte de consultările de la Cotroceni: PSD susţine guvern de specialişti sau de uniune naţională

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că partidul susţine un guvern “de specialişti” sau este dispus să facă parte vezi tot »

MAE confirmă: Cât a stat italianul în CRAIOVA. ”A avut întâlniri de afaceri”

MAE a transmis informații oficiale despre italianul confirmat cu coronavirus, după ce a fost în România la soția sa, la vezi tot »

 

Ciolacu: Guvernul să nu pună localele în aceeași zi cu Bacalaureatul

ciolacu

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, dupa sedinta CEX din Parlament, ca mai multi lideri ai partidului s-au exprimat in sedinta ca nu se tem de alegeri anticipate, ca formatiunea are un plan inclusiv pentru acest scenariu si ca are o singura „recomandare” pentru guvern, sa nu stabileasca data alegerilor locale in aceeasi zi cu Bacalaureatul.

  • Niciun coleg nu a spus ca PSD trebuie sa se teama de alegeri. E normal sa avem aceste discutii (despre anticipate), o strategie si un plan al partidului (…) Am luat in discutie cum e normal, toate variantele, suntem pregatiti pentru toate variantele.
  • PSD nu se teme de niciun fel de alegeri. Calendarul (alegerilor locale) e atributul guvernului. O singura recomandare pentru Guvern inainte sa dea hotararea cu data alegerilor, sa aiba grija sa nu le puna in aceeasi zi cu Bacalaureatul, cred ca suficient am rascolit vieti.
  • Despre o intelegere cu Ludovic Orban: Ce sa discute cu mine ca premier demis? E o mascarada. Cum pot avea eu intelegere cu dl Orban? In primul rand pe cine reprezinta? Ce sa vorbesc cu dl Orban? Dvs ati face intelegeri cu un om intr-o astfel de situatie?
  • Despre inceperea procedurilor parlamentare pentru votul de învestitură a Guvernului Orban II: Vom hotari in PSD cum vom proceda in ziua votului, dar nu am niciun drept sa intretrup calendarul parlamentar.