IMAGINI ȘOCANTE din Spitalul Matei Balș: ‘Pacienți pe holuri, în paturi de campanie, stau la oxigen, medicii nu apucă să bea un pahar cu apă’

Faptul că România abia mai poate face valului de pacienți de COVID-19 nu mai este de luni bune o noutate. vezi tot »

Reprezentantul României la OMS CALMEAZĂ spiritele ÎNCINSE: vaccinarea anticoronavirus NU poate avea reacții adverse

Orice vaccin trece printr-un proces de studii clinice, după care trece printr-un proces de autorizare și nu se poate pune problema că vezi tot »

Marcel Ciolacu face o declarație șocantă: ‘Decât să mă vaccinez înaintea mamei mele, mai bine fac COVID’

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a vorbit, marți seara, despre declarațiile lui Klaus Iohannis, care anunță că România va primi luna vezi tot »

Ion Prioteasa: „Alături de colegii din PSD, vom accelera dezvoltarea comunităților locale“

Le mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea pentru ca, începând din anul 2004, timp de 4 mandate, să conduc, vezi tot »

Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

Odată cu izolarea la domiciliu a ministrului Violeta Alexandru, ar exista un blocaj incredibil în cadrul Guvernului Orban. Cel puțin, vezi tot »

 

Ciolacu intră la rupere: Oamenii nu mai dau doi bani pe ce zic Orban și miniștrii lui de carton

sursa: digi24.ro

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că Guvernul Orban trebuie să plece pentru că a eșuat să atragă cetățenii de partea sa în lupta cu pandemia. El a prezentat și o serie de promisiuni neonorate de Executiv.

„Guvernul Orban trebuie să plece pentru că a eșuat să atragă cetățenii de partea sa în lupta cu pandemia. Frica, amenzile și amenințările nu vor putea înlocui niciodată măsurile corecte și comunicarea transparentă și credibilă. Oamenii nu mai dau doi bani pe ce zic Orban și miniștrii lui de carton”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El a prezentat și o serie de promisiuni neonorate de Executiv.

„Măștile gratuite pentru persoane vulnerabile – zero. Marea testare națională care trebuia să înceapă la 1 iunie – zero. (doar Gabi Firea trebuia blocată ca nu cumva bucureștenii să știe exact care este situația în orașul lor…). Măștile produse intern de ROMARM – zero. (doar Orban este fericitul singur deținător al unei măști prototip). 400 de ventilatoare care trebuiau să ajungă ”în două săptămâni” – zero. (dar acum urlă peste tot că nu mai sunt paturi la ATI). Cetățeni testați cu cele 2 milioane de kituri de testare anunțate de Orban că au fost luate de UNIFARM – zero. (probabil nu s-au înțeles la șpagă…). Laptopuri și tablete pentru copii și profesori – zero. (dar continuă să se facă de râs cu școala online, când o treime dintre copii nu au acces la internet…) Și vă mai mirați că nu vă mai crede nimeni??!”, a conchis liderul social-democraților.