Regizorul Cristi Puiu: Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite! Abuzurile trebuie amendate la vot!

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri noaptea, la proiecţia în avanpremieră naţională a celui mai nou film al său, “Malmkrog”, că este “inuman” ca vezi tot »

Marcel Ciolacu pregătește moțiunea de cenzură: PSD acuză 6 erori care ar fi agravat criza generată de COVID-19

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis duminică, după lansarea Cărții Negre a Guvernării PNL, că după izbucnirea epidemiei de coronavirus, guvernanții vezi tot »

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

17 tramvaie moderne și 30 de autobuze electrice vor completa flota craioveană de mijloace de transport public. Primele mijloace moderne vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu conduce detașat în sondaje

Conform cotidianul.ro, Lia Olguța Vasilescu conduce în topul preferințelor electoratului cu 49%. Pe locul doi e Antonie Solomon cu 20%, vezi tot »

Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj. ” Vă mulțumesc pentru vezi tot »

 

Ciolacu intră la rupere: Oamenii nu mai dau doi bani pe ce zic Orban și miniștrii lui de carton

sursa: digi24.ro

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că Guvernul Orban trebuie să plece pentru că a eșuat să atragă cetățenii de partea sa în lupta cu pandemia. El a prezentat și o serie de promisiuni neonorate de Executiv.

„Guvernul Orban trebuie să plece pentru că a eșuat să atragă cetățenii de partea sa în lupta cu pandemia. Frica, amenzile și amenințările nu vor putea înlocui niciodată măsurile corecte și comunicarea transparentă și credibilă. Oamenii nu mai dau doi bani pe ce zic Orban și miniștrii lui de carton”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El a prezentat și o serie de promisiuni neonorate de Executiv.

„Măștile gratuite pentru persoane vulnerabile – zero. Marea testare națională care trebuia să înceapă la 1 iunie – zero. (doar Gabi Firea trebuia blocată ca nu cumva bucureștenii să știe exact care este situația în orașul lor…). Măștile produse intern de ROMARM – zero. (doar Orban este fericitul singur deținător al unei măști prototip). 400 de ventilatoare care trebuiau să ajungă ”în două săptămâni” – zero. (dar acum urlă peste tot că nu mai sunt paturi la ATI). Cetățeni testați cu cele 2 milioane de kituri de testare anunțate de Orban că au fost luate de UNIFARM – zero. (probabil nu s-au înțeles la șpagă…). Laptopuri și tablete pentru copii și profesori – zero. (dar continuă să se facă de râs cu școala online, când o treime dintre copii nu au acces la internet…) Și vă mai mirați că nu vă mai crede nimeni??!”, a conchis liderul social-democraților.