Lia Olguța Vasilescu: Se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea

“Cred că se vor întoarce vremurile acelea când aveam ziua şi arestarea. Depinde foarte mult de politic. Dacă se va vezi tot »

Alexandru Rafila lovește cu putere Cotroceniul: Nimic nu a justificat închiderea școlilor

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat luni, într-o conferință de presă, că decizia închiderii școlilor nu s-a vezi tot »

Nicușor Dan face mișto de bucureștenii care se plâng că au 19 grade în casă: ‘Sunt ţări europene în care asta e o normalitate’

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seara că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se vezi tot »

Datele ALARMANTE de la INS: deficitul comercial al României a SĂLTAT cu APROAPE UN MILIARD de euro

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în primele 11 luni ale anului trecut a fost de 16,433 miliarde euro, mai mare cu vezi tot »

CRAIOVA / Se pregătește anveloparea blocurilor de pe Calea București

“Am început deja discuțiile cu asociațiile de proprietari ca, imediat ce o să terminăm cu reabilitarea să anvelopăm si Calea vezi tot »

 

Claudiu Manda: Nu mai certati poporul pentru incompetenta si frustrarile voastre

claudiu manda

Ne-a spus premierul Orban că ”trecem de la stare de alerta la stare de alertă maximă”, ca nu e poporul ascultator.

Mai, băieți, nu vreti voi sa treceti la treaba si sa luati masurile care se impun, coerente, din care poporul sa si inteleaga ceva?

Nu vreti voi sa nu mai certati poporul pentru incompetenta si frustrarile voastre?

Romanii au fost responsabili, au respectat regulile, in comparatie cu voi care ati fost mai preocupati sa va multumiti clientela politica, a scris liderul PSD pe Facebook.