BNR confirmă că Florin Cîțu ÎNGROAPĂ România în datorii: A împrumutat încă 2,2 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, joi, 2,191 miliarde de lei de la bănci, prin două emisiuni de obligaţiuni de vezi tot »

Ludovic Orban numește POMENI alocațiile copiilor

Premierul Ludovic Orban a făcut o serie de declarații înfiorătoare despre copiii românilor și despre alocațiile lor. Orban, președintele PNL, vezi tot »

După CEC Bank, alte trei mari companii românești sunt în pericol sa fie scoase la vânzare

Cele trei companii românești vizate de o posibila vânzare ar fi Hidroelectrica, Romgaz si Transgaz. Dezvăluirea a fost făcută de vezi tot »

Marcel Ciolacu, atac incendiar la adresa lui Iohannis: nu a avut demnitatea și mândria națională de a promulga ”Legea Trianon”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Centenarului de la semnarea Tratatului de pace vezi tot »

Radu Preda iese la rampă după decizia CCR: ‘PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban’

PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban, susține liderul senatorilor social-democrați, Radu Preda, după decizia CCR de miercuri. Judecătorii vezi tot »

 

Claudiu Manda: Nu mai certati poporul pentru incompetenta si frustrarile voastre

claudiu manda

Ne-a spus premierul Orban că ”trecem de la stare de alerta la stare de alertă maximă”, ca nu e poporul ascultator.

Mai, băieți, nu vreti voi sa treceti la treaba si sa luati masurile care se impun, coerente, din care poporul sa si inteleaga ceva?

Nu vreti voi sa nu mai certati poporul pentru incompetenta si frustrarile voastre?

Romanii au fost responsabili, au respectat regulile, in comparatie cu voi care ati fost mai preocupati sa va multumiti clientela politica, a scris liderul PSD pe Facebook.