BREAKING NEWS – Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, confirmat cu COVID-19

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a fost confirmat cu COVID-19. Acesta a declarat pentru Gazeta de Sud că nu vezi tot »

LOV: Pentru administrația PSD descongestionarea traficului este o prioritate

Incepand de azi, voi continua seria proiectelor pentru urmatorul mandat, unele dintre ele fiind in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj. vezi tot »

Olguța Vasilescu, după anunțul despre pensii: Să-i desenăm lui Cîțu… Minciuna zilei!

Lia Olguța Vasilescu a reacționat, după anunțul făcut de Florin Cîțu referitor la pensii. “Să îi desenăm lui Câțu… care vezi tot »

Majorare pensii. Lia Olguța Vasilescu i-a luat fața lui Florin Cîțu și l-a spulberat: Să scoată BANII

Lia Olguța Vasilescu a ieșit, la ora 17, într-o conferință de presă despre creșterea pensiilor cu 40% din septembrie. La vezi tot »

Guvernul Orban, ATENȚIONAT. Lia Olguța Vasilescu, mesaj ferm către Violeta Alexandru și Florin Cîțu

Lia Olguța Vasilescu i-a atenționat pe cei din Guvernul Orban.  “Mâine, într-o şedinţă de Guvern, se discută despre emiterea unor vezi tot »

 

Claudiu Manda: Pe Victor Ponta nu îl primim în PSD nici dacă vine cu frigiderul

claudiu manda

Mi-am dorit foarte mult sa fiu prezent la Conferința Organizației Județene PSD Brăila din doua motive.
1. Sa vorbesc despre viitorull Congres al PSD, din luna februarie;
2. Sa fiu de fata la revenirea in PSD a lui Mihai Tudose.

Se apropie Congresul, discutam in cadrul organizatiilor judetene fiecare dintre noi, si eu discut cu colegii mei de la Dolj, cum ar fi mai bine cum sa facem.

Cred ca la Congres candidaturile ar trebui sa fie pe baza de motiune. Daca cineva vrea sa candideze pentru functia de presedinte PSD sa o faca, sa se inconjoare de o echipa, sa vina cu o platforma politica, cu propuneri de modificare a statutului si daca votul colegilor este pentru, sigur ca aceea va fi linia pe care trebuie sa mergem.

Cred ca am depasit momentul in care aveam un lider providential, cand venea tatucul si ne spuneam cum este mai bine si ne intalneam in CEx doar sa validam.

Cred ca in noul Birou Permanent National, sa stabilim prin statut, deciziile trebuie sa se ia numai prin consens. Daca exista mai multe puncte de vedere, stam cat trebuie, pentru a lua deciziile pentru partid.

Mi-am dorit astazi sa fiu aici si pentru ca un fel de lider politic, un fost prim-ministru, acuza ca la baza revenirii lui Mihai Tudose in PSD suntem eu si Dragos Benea, reprezentand clubul de la Bruxelles.

As fi fost mandru sa fiu si eu unul dintre cei care am fost activi in acest sens, mi-as fi droit sa fiu eu cel care sa ii dea recomandarea de primire in partid dar ma bucur ca pot sa ii spun si eu: Mihai bine ai venit in PSD.

Cu aceasta ocazie ii transmitem domnului Victor Ponta ca tocmai a ramas fara cea mai importanta filiala pe care o avea. O filiala care a adus la alegerile europarlamentare de patru ori peste media nationala, de doua ori peste cat a reusit sa stranga Ponta in judetul Gorj si este filiala care a reusit sa castige intr-un municipiu resedinta de judet, lucru pe care nu a reusit sa il faca marele Victor Ponta in nici un alt municipiu resedinta de judet.

Cred ca acest partid, Pro Romania, a fost creat pe parte din greselile noastre, ca un fel de partid bidon care sa colecteze multe dintre voturile unor oameni care gandeau de stanga, care votasera cu PSD si nu mai vedeau in lideri sau in candidatii PSD o solutie.

Sigur ca ne-au luat o parte din voturi la alegerile europarlamentare dar jumatate le-am recuperate prin revenirea lui Mihai Tudose, trebuie sa mai recuperam si cealalta jumatate daca va veni la noi si Corina Cretu.

As vrea sa le transmit de aici celor care sunt in continuare in Pro Romania si clameaza o posibila alianta intre PSD si Pro Romania, ca, daca PSD a redevenit frecventabil, pot deveni membrii PSD si sa candidam impreuna.

In Romania face parte din stanga moderna iar la nivel European domnul Victor Ponta s-a dus la o grupare de tristi, asociati la Renew, ca sa il puna si pe el vicepresedinte, la o intalnire cu 40 de insi, intr-o sala de clasa, undeva prin Europa. In Romania spune ca este de stanga si in Europa bate la usile Renew.

Cine crede ca PSD este un partid de viitor, cine se regaseste in valorile de stanga, este binevenit.

Pe un singur om nu ar trebui sa il primim in PSD, pe Victor Ponta, chiar daca vine si cu frigiderul.

europarlamentar Claudiu MANDA

presedinte PSD Dolj