PSD, apel către Guvernul Orban în plină criză: ‘să lase de-o parte orgoliile politice și să treacă la treabă!’

Partidul Social Democrat face un nou apel către Guvernul PNL după avertismentul lansat de ONU, OMS și Organizația Mondială a vezi tot »

Au rămas pe drumuri în plină criză: Sute de angajați ai unei fabrici din Craiova, disponibilizați

Aproximativ 230 de angajaţi ai unei fabrici din Craiova, care produce generatoare de curent, au fost disponibilizaţi, începând de marți. vezi tot »

AUSTERITATE? Klaus Iohannis, mesaj pentru Guvernul Orban: ‘E nevoie de o reevaluare a veniturilor și a cheltuielilor’

Guvernul nu trebuie să se limiteze la o simplă rectificare bugetară, ci va trebui să facă o analiză cuprinzătoare, și vezi tot »

ALERTĂ – Încă o lună de stare de urgență în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că “va fi nevoie de prelungirea stării de urgenţă”. În acest sens, şeful statului vezi tot »

ALERTĂ – Încă 193 de persoane diagnosticate cu COVID-19 în România. Bilanţul îmbolnăvirilor se ridică la 4.057

Încă 193 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, bilanţul îmbolnăvirilor ridicându-se la 4.057, conform datelor anunţate luni de autorităţi. vezi tot »

 

Claudiu Manda și Mihai Tudose, atacuri în rafală la adresa lui Victor Ponta: ‘E deja prea mult’

claudiu manda

Europarlamentarii PSD Claudiu Manda și Mihai Tudose au lansat, marți seară, atacuri în rafală la adresa lui Victor Ponta.

Mai precis, liderul Pro România a fost prezentat drept toxic și nesigur iar Claudiu Manda l-a propus pe Mihai Tudose drept șef al unei echipe de negociere între PSD și Pro România, având în vedere expertiza acestuia în partidul condus de Victor Ponta.

Întrebați dacă iau în considerare o absorbție Pro România, aceștia s-au completat reciproc clasificând partidul drept nesigur și toxic.

„A votat pentru căderea guvernului Dăncilă, deci s-a situat împotriva PSD, apoi a susținut moțiunea împotriva guvernului Orban (…) e deja prea mult”, a declarat Claudiu Manda, la Realitatea TV, transmite Știripesurse.ro.

Despre șefia PSD, Claudiu Manda a declarat că o condiție este ca viitorul președinte al PSD să nu susțină proști în funcții publice.

„Eu nu voi propune și nu voi susține niciodată un președinte dacă nu va promite că nu va susține proști în funcții publice”, a precizat Claudiu Manda.