Comisia Europeană intervine exploziv în războiul Dăncilă-Iohannis: Nu avem îngrijorări asupra capacității României de a prelua Președinția Consiliului UE

Șeful purtătorilor de cuvânt ai Comisiei Europene, Schinas Margaritis, a afirmat, luni, că instituția europeană nu are îngrijorări că România vezi tot »

Cine a prelua funcția de președinte al PSD București, după demisia Gabrielei Firea – Deciziile din CEx au fost corecte

Gabriel Mutu, înlocuitorul lui Firea la PSD București, spune că deciziile din ședința CEx sunt corecte, atâta timp cât declarațiile vezi tot »

Liviu Dragnea, anunț de ultimă oră – Ce funcții primesc Mihai Fifor și Codrin Ștefănescu, după Cex

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat luni, după ședința Comitetului Executiv, că Mihai Fifor a fost propus pentru funcția de vezi tot »

Premierul anunță remanierile – Cum va arăta Guvernul Dăncilă 2? Olguța Vasilescu, la Transporturi

Viorica Dăncilă anunță schimbările din Guvern: L. Olguța Vasilescu- Transporturi, Marius Budăi- Min. Muncii, N. Bădălău-Economie, Alexandru Petrescu- Comunicații, Daniel vezi tot »

Mihai Fifor, mișcare explozivă înainte de CEx: Și-a dat demisia din Guvern

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, și-a dat demisia din Guvern, înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Acesta a spus vezi tot »

 

Codrin Ștefănescu spune că știe un dialog pe care Klaus Iohannis l-a purtat cu ‘Sistemul’: ‘Vreau să candidez eu, Sistemule, din partea ta, nu Julien!’

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu spune că PSD deține informații despre Klaus Iohannis care explică ieșirea violentă a președintelui, în cursul zilei de marți, cu atacuri la adresa liderilor din PSD și ALDE. Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Viorica Dăncilă și Tudorel Toader au fost dur criticați de Iohannis. Iar, în spatele acestui moment ar sta, conform lui Codrin Ștefănescu, disperarea președintelui.

Ajuns secretar general interimar, după excluderea lui Marian Neacșu, Ștefănescu a spus, marți seara, la România TV, că Iohannis negociază cu ”Sistemul” pentru un al doilea mandat de președinte al României, deși Dacian Cioloș ar fi preferatul a ceea ce liderul PSD a numit ”Sistem”.

”La prima vedere ai spune că e un limbaj halucinant. Iohannis e disperat! A înțeles, de la Sistem, că preferatul pe dreapta e Cioloș. El joacă piesa asta pentru timp. Îi trebuie timp ca să găsească o soluție, cu cei din Sistem, pentru a-l anihila pe Julien. I se trage covorul de sub picioare chiar de către Julien. Bătălia pe partea dreapta va fi dură, între Iohannis și Julien. El vrea să arate Sistemului că poate fi folositor, cât de tare îl atacă el pe Dragnea. ”Vreau să candidez eu, sistemule, din partea ta, nu Julien!”, acesta ar fi mesajul.”, a spus Codrin Ștefănescu.