Daniel Dragomir sare în apărarea Olguței Vasilescu și-l nimicește pe Dumitru Dumbravă: ‘Specimenul ăsta a băgat oameni nevinovați la pușcărie’

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir anunță că va transmite, în cursul zilei de vineri, atât Comisiei SRI cât și directorului vezi tot »

Olguța Vasilescu a răbufnit pe Facebook: ‘Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiștii mă vor în groapă’

Fostul secretar general al SRI, Dumitru Dumbravă, a postat pe pagina personală un banc ce o ironizeză pe Olguța Vasilescu. vezi tot »

ȘOCANT – Fost general SRI, glumă macabră cu Olguța Vasilescu

Fostul secretar general al SRI, Dumitru Dumbravă, a postat pe pagina personală un banc ce o ironizeză pe Olguța Vasilescu. vezi tot »

Codrin Ştefănescu își avertizează adversarii politici: Nu dăm înapoi pe AMNISTIE

PSD nu renunţă la ordonanţă de urgenţă pe graţiere şi amnistie! O spune chiar secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu care vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu a prezentat DOCUMENTELE cerute de Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile a doi miniștri vezi tot »

 

Codrin Ștefănescu spune că știe un dialog pe care Klaus Iohannis l-a purtat cu ‘Sistemul’: ‘Vreau să candidez eu, Sistemule, din partea ta, nu Julien!’

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu spune că PSD deține informații despre Klaus Iohannis care explică ieșirea violentă a președintelui, în cursul zilei de marți, cu atacuri la adresa liderilor din PSD și ALDE. Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Viorica Dăncilă și Tudorel Toader au fost dur criticați de Iohannis. Iar, în spatele acestui moment ar sta, conform lui Codrin Ștefănescu, disperarea președintelui.

Ajuns secretar general interimar, după excluderea lui Marian Neacșu, Ștefănescu a spus, marți seara, la România TV, că Iohannis negociază cu ”Sistemul” pentru un al doilea mandat de președinte al României, deși Dacian Cioloș ar fi preferatul a ceea ce liderul PSD a numit ”Sistem”.

”La prima vedere ai spune că e un limbaj halucinant. Iohannis e disperat! A înțeles, de la Sistem, că preferatul pe dreapta e Cioloș. El joacă piesa asta pentru timp. Îi trebuie timp ca să găsească o soluție, cu cei din Sistem, pentru a-l anihila pe Julien. I se trage covorul de sub picioare chiar de către Julien. Bătălia pe partea dreapta va fi dură, între Iohannis și Julien. El vrea să arate Sistemului că poate fi folositor, cât de tare îl atacă el pe Dragnea. ”Vreau să candidez eu, sistemule, din partea ta, nu Julien!”, acesta ar fi mesajul.”, a spus Codrin Ștefănescu.