Liviu Dragnea, după ce Codul penal a trecut de Parlament: Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, după votul din Camera Deputaților pe Codul Penal și Codrul de Procedură Penală, că vezi tot »

Codul Penal, adoptat în Parlament cu 180 de voturi

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal. Proiectul legislativ care prevede vezi tot »

Liviu Dragnea, reacție după ce Iohannis a refuzat remanierea: Premierul să decidă de sărbători dacă vrea să vină în Parlament

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că așteaptă ca premierul Viorica Dăncilă să decidă de sărbători dacă vrea să vezi tot »

Dăncilă, reacție după decizia lui Iohannis: Constat, cu regret, că președintele refuză colaborarea instituțională

Prim-ministrul Viorica Dăncilă consideră inacceptabilă și lipsită de fundament decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de numire a vezi tot »

Olguța Vasilescu după anunțul lui Iohannis privind remanierea: ‘Decizia este la premierul României’

Deputatul Lia Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, reacţionează la refuzul preşedintelui de a numi noii miniştri propuşi de vezi tot »

 

Codrin Ștefănescu spune că știe un dialog pe care Klaus Iohannis l-a purtat cu ‘Sistemul’: ‘Vreau să candidez eu, Sistemule, din partea ta, nu Julien!’

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu spune că PSD deține informații despre Klaus Iohannis care explică ieșirea violentă a președintelui, în cursul zilei de marți, cu atacuri la adresa liderilor din PSD și ALDE. Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Viorica Dăncilă și Tudorel Toader au fost dur criticați de Iohannis. Iar, în spatele acestui moment ar sta, conform lui Codrin Ștefănescu, disperarea președintelui.

Ajuns secretar general interimar, după excluderea lui Marian Neacșu, Ștefănescu a spus, marți seara, la România TV, că Iohannis negociază cu ”Sistemul” pentru un al doilea mandat de președinte al României, deși Dacian Cioloș ar fi preferatul a ceea ce liderul PSD a numit ”Sistem”.

”La prima vedere ai spune că e un limbaj halucinant. Iohannis e disperat! A înțeles, de la Sistem, că preferatul pe dreapta e Cioloș. El joacă piesa asta pentru timp. Îi trebuie timp ca să găsească o soluție, cu cei din Sistem, pentru a-l anihila pe Julien. I se trage covorul de sub picioare chiar de către Julien. Bătălia pe partea dreapta va fi dură, între Iohannis și Julien. El vrea să arate Sistemului că poate fi folositor, cât de tare îl atacă el pe Dragnea. ”Vreau să candidez eu, sistemule, din partea ta, nu Julien!”, acesta ar fi mesajul.”, a spus Codrin Ștefănescu.