Mitriţă a adus victoria echipei Al Ahli în etapa a doua din Arabia Saudită: scor 1-0 cu Al Wahda

Fotbalistul echipei Al Ahli, Alexandru Mitriţă, a înscris unicul gol în meciul de pe teren propriu cu Al Wahda, câştigat, vezi tot »

Marcel Ciolacu: ‘Da, suntem pregătiți să preluăm guvernarea’ – Precizări despre pensii, alocații și gigacalorie

Marcel Ciolacu a anunțat, joi seara, cu mai puțin de o lună și jumătate înainte de alegerile parlamentare, că PSD este vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu, TUR DE FORȚĂ alături de PSD Dolj

În cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a prezentat lista PSD Dolj pentru vezi tot »

Iohannis plin de NERVI la conferință

Președintele Klaus Iohannis și-a început plin de nervi conferința de presă de miercuri seara. Nu era supărat pe situația medicală vezi tot »

Primarul din Filiași a fost declarat INCOMPATIBIL

Primarul din Filiaşi, judeţul Dolj, Gheorghe Ilie, care a câştigat alegerile locale cu peste 88% din voturi, a fost declarat vezi tot »

 

Congres PSD – Viorica Dăncilă, desemnată oficial candidat la prezidențiale

dancila

Social-democrații prezenți sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidențiale, anunțul fiind făcut de secretarul general al PSD Mihai Fifor.

„Supun la vot desmenarea doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, președintele PSD în calitate de candidat pentru alegerile prezidențiale din acest an. Stimați colegi, dați-mi voie să vă spun că în unanimitate congresul PSD a decis să o desemneze pe Viorica Dăncilă ca și candidat la alegerile prezidențiale din a acest an”, a declarat Mihai Fifor, la Congresul PSD de sâmbătă.

La rândul ei, Viorica Dăncilă a afirmat că este un om ca oricare altul și că toate deciziile pe care le-a luat au fost pentru a îi ajuta pe românii. Totodată, premierul a spus că nu se luptă împotriva nimănui, ci pentru fiecare român.

„În această campanie nu trebuie să depunem solidaritatea, dar și efortul și tot curajul de care putem da dovadă. Sunt un om ca oricare altul, un om printre oameni. M-am născut într-un oraș mic din România care au muncit într-o familie de oameni simplu. Sunt inginer. Azi sunt soție, mamă, am o familie frumoasă pe care o iubesc enorm și care mi-a stat mereu alături. Cred că în familie, cred în Dumnezeu, cred în muncă și cred în cinste. Cred enorm în oameni, în poporul român care știu că merită și poate întotdeauna mai bine. Orice decizie pe care am luat-o a fost pentru a ajuta mame, tineri, copii și pensionari. Sunt și voi rămâne mereu alături de oameni. Asta cred că e menirea omului politic. Asta cred că e misiunea social-democrației. De aceea suntem aleși, de aceea guvernăm, de aceea conducem țara. Ca să aducem dreptate, echilibru și progres în societate. Eu nu mă lupt împotriva nimănui, ci pentru români, pentru fiecare român”, a explicat Viorica Dăncilă, după ce a fost desemnată prezidențiabilul PSD.

Congresul de sâmbătă marchează lansarea candidaturii liderului PSD Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al României. La eveniment participă și președintele PES, Sergei Stanishev. La eveniment sunt prezent 1.107 delegați, potrivit anunțului făcut de Mihai Fifor la începutul reuniunii.