UN FLEAC, I-AU CIURUIT – Senatorul Radu Preda acuza: “Nicio afacere din domeniul hotelier, turism, restaurante nu a scăpat de tăvălugul falimentului instaurat de cuplul Citu-Orban”

Nicio afacere din domeniul HoReCa nu a scapat de tavalugul falimentului instaurat de Guvernul Orban. In special de premierul Ludovic Orban vezi tot »

PSD schimbă garda: Un fost judecător CCR şi o avocată celebră, noii specialişti ai partidului în domeniul justiţie

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a confirmat că organizaţiile judeţene au propus nume noi pentru alegerile parlamentare, o schimbare de “gardă” vezi tot »

OFICIAL – Craiova în cod ROȘU de CORONAVIRUS

Unităţile de învăţământ din municipiul Craiova şi comuna Cârcea, unde incidenţa cazurilor de COVID-19 este de peste 3 la 1.000 de locuitori, vezi tot »

Raed Arafat: Lupta cu COVID-19, din păcate, am pierdut-o

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, susţine că este clar că Bucureştiul va ajunge să depăşească indicele de vezi tot »

Totul pentru alegeri. Sociolog: Vor călca ad literam pe cadavre

Încăpățînarea celor de la putere de a ține alegerile parlamentare la termen, în 6 decembrie, este total asemănătoare, pînă la vezi tot »

 

Congresul PSD va avea loc în 29 februarie sau în 7 martie şi se va candida în echipe! Anunțul lui Marcel Ciolacu

ciolacu

Congresul PSD va avea loc în 29 februarie sau în 7 martie şi se va candida în echipe, a anunţat, miercuri seară, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Acesta a precizat că va anunţa după şedinţa de luni dacă va candida sau nu la Congres. Social-democraţii au mai decis ca nicio persoană condamnată prin sentinţă definitivă să nu candideze pe listele partidului, la următoarele alegeri.

”Pe 29 februarie va avea loc Congresul. În BPN de luni vom avea ultima decizie – dacă e pe 29 februarie sau pe 7 martie, pentru ca toate procedurile legale şi toţi colegii să poată participa la aceste alegeri”, a anunţat, miercuri seară, Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că se va merge cu candidaturi pe proiecte politice şi în echipă.
Ciolacu a mai anunţat şi alte modificări care se vor face la Statutul partidului.

De asemenea, social-democraţii au mai stabilit că, la următoarele alegeri, PSD nu va avea niciun candidat care are o hotărâre definitivă a unei instanţe.

Ciolacu a precizat că această decizie se va aplica, fie că e vorba de aleşii locali, fie de parlamentari.

Întrebat dacă va candida la Congres, Ciolacu a spus: ”Eu o să fac un anunţ cu privire la decizia mea persoană după şedinţa de luni”.