Alegeri locale în 6 luni de la încetarea stării de urgenţă: propunerea AEP pentru Cotroceni, Palatul Victoria și Parlament

Organizarea la termen a alegerilor locale a devenit o misiune cvasi-imposibilă, consideră Autoritatea Electorală Permanentă, în timp ce asupra alegerilor vezi tot »

Lia Olguţa Vasilescu, reacţie după ce Orban a afirmat că NU poate plafona preţurile la alimente. Exemplele oferite de SUA şi Italia

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, critică afirmaţiile premierului Orban cu privire la imposibila implementare a unei plafonări a vezi tot »

Epidemia de gripă uitată din urmă cu 85 de ani: au murit 46.000 de români

Epidemia de gripă din România din iarna 1934 – 1935, cea mai gravă după cea din 1918, pentru care însă vezi tot »

Tinerii nu sunt imuni la coronavirus. COVID-19 a suferit 10 mutaţii

SARS-CoV2 este un virus respirator despre care specialiştii ştiu prea puţine, momentan. Deşi, în general, tinerii par a fi mai vezi tot »

ALERTĂ: 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 în România. Situația la zi

În România au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, în ultimele 24 de vezi tot »

 

Congresul PSD va avea loc în 29 februarie sau în 7 martie şi se va candida în echipe! Anunțul lui Marcel Ciolacu

ciolacu

Congresul PSD va avea loc în 29 februarie sau în 7 martie şi se va candida în echipe, a anunţat, miercuri seară, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Acesta a precizat că va anunţa după şedinţa de luni dacă va candida sau nu la Congres. Social-democraţii au mai decis ca nicio persoană condamnată prin sentinţă definitivă să nu candideze pe listele partidului, la următoarele alegeri.

”Pe 29 februarie va avea loc Congresul. În BPN de luni vom avea ultima decizie – dacă e pe 29 februarie sau pe 7 martie, pentru ca toate procedurile legale şi toţi colegii să poată participa la aceste alegeri”, a anunţat, miercuri seară, Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că se va merge cu candidaturi pe proiecte politice şi în echipă.
Ciolacu a mai anunţat şi alte modificări care se vor face la Statutul partidului.

De asemenea, social-democraţii au mai stabilit că, la următoarele alegeri, PSD nu va avea niciun candidat care are o hotărâre definitivă a unei instanţe.

Ciolacu a precizat că această decizie se va aplica, fie că e vorba de aleşii locali, fie de parlamentari.

Întrebat dacă va candida la Congres, Ciolacu a spus: ”Eu o să fac un anunţ cu privire la decizia mea persoană după şedinţa de luni”.