Mugur Isărescu, atac la Florin Cîțu: Deși este DEMIS, joi a mai împrumutat 558 de milioane de lei. Ne ingroapa in datorii!

Demis din funcție, Florin Cîțu continuă să îngroape România în datorii! Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, joi, 558 de vezi tot »

PSD îl pulverizează pe Florin Cîțu: ‘Ministrul Apocalipsă face o gravă confuzie’

Social-democrații au afirmat, luni, că nu știu cum va explica „ministrul Apocalipsă” Florin Cîțu faptul că ar fi fost amânată vezi tot »

Marcel Ciolacu pleacă mâine la Bruxelles: Cu cine se va întâlni liderul PSD

Preşedintele interimar al PSD, preşedinte al Camerei Deputaţilor, va efectua o vizită de lucru, luni, la Bruxelles, prilej cu care vezi tot »

Prețurile au luat-o razna sub guvernarea lui Orban! Cifrele alarmante de la INS

Legumele, fructele şi carnea de porc sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult în luna ianuarie a acestui an, vezi tot »

PSD dezvăluie mișmașurile Guvernului Orban: ‘Două miliarde euro! Aceasta este adevărata miză a privatizării sănătății!’

Social-democrații au transmis că adevărata miză a privatizării sănătății sunt cele două miliarde de euro „prietenii” ministrului Victor Costache. Sursa vezi tot »

 

Coronavirus – Harta infecţiilor în timp real

coronavirus-vial

Centrul Johns Hopkins pentru Știința și Ingineria Sistemelor a realizat o hartă pe care poate fi urmărit în timp real modul în care se răspândește la nivel mondial noul coronavirus care a apărut în orașul chinez Wuhan.

Site-ul afișează statistici despre decese și cazuri confirmate de coronavirus sau 2019-nCoV, pe o harta mondială. De asemenea, datele pot fi descărcate gratuit, conform Universității Johns Hopkins.

Harta este disponibilă AICI

În total, în momentul de față, conform hărții, există 1.354 de cazuri la nivel mondial – 1.320 în China, 5 în Hong Kong, 5 în Thailanda, 3 în Franța, 3 în Malaezia, 3 în Singapore, 3 în Taiwan, 2 în Japonia, 2 în Macau, 2 în Coreea de Sud, 2 în America, 2 în Vietnam, 1 în Australia, 1 în Nepal, transmite universul.net.

O asistentă medicală din orașul Wuhan a acuzat guvernul chinez că nu spune adevărul despre ceea ce se întâmplă. Conform acesteia în zona focarului sunt peste 90.000 de persoane care ar fi fost infestate cu coronavirus, potrivit Daily Mail.