Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

Coronavirus – Harta infecţiilor în timp real

coronavirus-vial

Centrul Johns Hopkins pentru Știința și Ingineria Sistemelor a realizat o hartă pe care poate fi urmărit în timp real modul în care se răspândește la nivel mondial noul coronavirus care a apărut în orașul chinez Wuhan.

Site-ul afișează statistici despre decese și cazuri confirmate de coronavirus sau 2019-nCoV, pe o harta mondială. De asemenea, datele pot fi descărcate gratuit, conform Universității Johns Hopkins.

Harta este disponibilă AICI

În total, în momentul de față, conform hărții, există 1.354 de cazuri la nivel mondial – 1.320 în China, 5 în Hong Kong, 5 în Thailanda, 3 în Franța, 3 în Malaezia, 3 în Singapore, 3 în Taiwan, 2 în Japonia, 2 în Macau, 2 în Coreea de Sud, 2 în America, 2 în Vietnam, 1 în Australia, 1 în Nepal, transmite universul.net.

O asistentă medicală din orașul Wuhan a acuzat guvernul chinez că nu spune adevărul despre ceea ce se întâmplă. Conform acesteia în zona focarului sunt peste 90.000 de persoane care ar fi fost infestate cu coronavirus, potrivit Daily Mail.