SURSE – Florin Cîțu a EXPLODAT, în spatele ușilor închise: ar putea prelua interimatul la Sănătate

Premierul Florin Cîțu ar fi fost extrem de nemulțumit de Vlad Voiculescu, iar decizia demiterii era una luată cu mult vezi tot »

Începe războiul! Dacian Cioloș tună și fulgeră după revocarea lui Voiculescu: ‘Este absolut inacceptabil’

Începe războiul în coaliție! Liderul PLUS Dacian Cioloș reacționează dur după revocarea lui Vlad Voiculescu, susținând că modul în care vezi tot »

Tot scandalul pentru doar patru pacienţi – Evacuarea în miez de noapte de la Spitalul Foişor mai putea aştepta

Doar patru pacienți cu COVID-19 au ajuns sâmbătă la spitalul Foișor, iar transferul pacienților din unitățile de primiri urgențe către vezi tot »

SCENE INCREDIBILE Spitalul Foișor EVACUAT: Zeci de bolnavi sunt scoși afară pentru că spitalul devine suport COVID-19

Zeci de pacienți de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din București, au fost evacuați, vineri seara, pentru că s-a decis vezi tot »

Scenariul organizatorilor de nunți: Petreceri reluate din 15 mai

Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului, potrivit Antena 3, ca din 15 mai să se poată organiza din nou vezi tot »

 

Cosmin Durle: Investiții în agricultură de peste două miliarde de euro, care vin și din fonduri de la bugetul de stat, și din fonduri europene.

PSD urmează să facă investiții durabile în sectorul agroalimentar, conform programului de guvernare, pentru după data de 6 decembrie. Sunt cinci aspecte despre care trebuie să vorbim la acest sector, în primul rând, încurajarea activităților în zona montană.

Este vorba despre centre de colectare de lapte, lână, fructe de pădure, fiind vorba totodată și despre stânele montane, cu centre de procesare pentru carne și lactate. Bugetul pentru această parte a sectorului agroalimentar este de 1 miliard de euro din bugetul de stat. Mai departe, vorbim despre un sprijin pentru agricultura locală și ne referim la abatoare de capacitate mică în ferme, la fabrici de spălare și de recondiționare pentru lână. Bugetul este același, de un miliard de euro, însă ne vom ajuta aici și de fondurile venite de la Uniunea Europeană. Nu trebuie sa uităm nici de protecția mediului atunci când vorbim despre agricultură așa că vom oferi granturi pentru sisteme fotovoltaice.

Vrem să susținem instalarea de panouri solare pentru producerea energiei electrice, urmând să alocăm 15.000 de euro per beneficiar. Ne-am gândit la un buget de 100 de milioane de euro care vin tot din partea statului. Nu în ultimul rând, există și granturi pentru stații de biogaz, cu același buget, și constă în construcția de stații de biogaz pentru producerea energiei electrice poate ajunge.

O finanțare poate ajunge și până la sume de 2 milioane de euro per beneficiar. În final, aș vrea să vorbesc despre susținerea industriei de inputuri. Ce înseamnă asta? Susținerea producției de îngrășăminte și de alte asemenea materiale. Deci, în total, vorbim despre investiții de peste două miliarde de euro, care vin și din fonduri de la bugetul de stat, și din fonduri europene.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
Executat de Ilie Virgil Daniel Consulting PFA
CUI Mandatar Financiar: 11200020