Școli și grădinițe la cele mai înalte standarde. Unde se află cele mai moderne unități de învățământ din tot județul?

A început școala în urmă cu două săptămâni, dar, în mediul rural, puțini sunt elevii care au pășit în clădiri vezi tot »

Ionel Ovidiu Gîngioveanu: „Sunt proiecte de suflet pe care le-am demarat deja și care vor schimba total fața localității”

Localitate de peste 5000 de locuitori, desfășurată pe malul drept al Jiului, comuna Valea Stanciului a fost mult timp încremenită vezi tot »

Constantin Niță, candidatul PSD pentru primăria Afumați: „Vreau să-mi ajut comunitatea“

Constantin Niță, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al comunei Afumați, este, fără îndoială, unul dintre cei mai vezi tot »

Aurica Giurcă, cu siguranță singura cale către o administrație modernă și o comunitate împlini

Comuna Sălcuța, aflată la nici 40 de kilometri de Craiova, este departe de ceea ce ar trebui să reprezintă o vezi tot »

Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte vezi tot »

 

Cosmin Vasile, propunerea PSD Dolj la Consiliul Județean

cosmin vasile

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județen Dolj.

” Vă mulțumesc pentru cei 16 ani în care am fost alături de dumneavoastră. Ion Prioteasa este cel care a brevetat un adevărat stil de a face administrație și să încerci să îi calci pe urme este o provocare. Am 42 de ani, am Absolvit liceul Frații Buzești, Facultatea de Drept  și pe cea de Științe Politice. Sunt de 23 de ani membru PSD și în 2004 deveneam cel mai tânăr consilier județean. Acum, după 16 ani sunt consilierul cu cele mai multe mandate al partidului. Am fost directorul Zonei Metropolitane, iar fondurile europene au fost principala mea preocupare. Rețeta brevetată de Ion Prioteasa va fi folosită și în viitor, numărul unul, atragerea fondurilor europene, plus o administrație alături de cetățeni. Vrem ca fiecare om, care este în județ sau în diasporă, să aibă acces la orice document și la orice suport pe care îl poate oferi administrația județeană”, a declarat Cosmin Vasile.