Volodimir Zelenski le-a dat ordin liderilor G7: Data până la care trebuie să se încheie războiul rus în Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a îndemnat luni pe liderii G7, reuniţi într-un summit în Germania, ”să facă maximum” pentru a vezi tot »

Suspans prelungit până în toamnă pentru Darius Vâlcov – Iccj repune pe rol mega-dosarul de corupție în loc să decidă dacă se continuă sau nu judecata

Instanța supremă a amânat, repus, luni pe rol dosarul de mare corupție în care sunt analizate apelurile DNA și ale vezi tot »

Prințul Paul al României a fost prins la Paris

Prințul Paul al României a fost prins în Paris. Acesta fugise din țară de aproape  doi ani de zile, după vezi tot »

România Educată s-a prăpădit la Evaluarea Națională

Elevii din România nu știu nici să scrie, nici să socotească. Evaluarea Națională a scos la iveală grave probleme în vezi tot »

Guvernul va compensa prețul la carburanti pentru trei luni

Guvernul va lua o decizie joi cum va face cu scăderea prețurilor la combustibil, iar decizia va fi anunțată după vezi tot »

 

Cristi Minculescu, pe scena din Piaţa Prefecturii, în tricoul Universităţii Craiova

1-cristi-minculescu-pe-scena-din-piata-prefecturii-in-tricoul-universitatii-craiova

Cristi Minculescu a revenit la Craiova. Vineri seara a cântat pentru publicul strâns în Piaţa Prefecturii la concertul organizat de Zilele Băniei.Minculescu a purtat tricoul “Universităţii Craiova”, aşa cum făcut-o şi în septembrie anul trecut când s-a retras din trupa “Iris”.

Deşi concertele de retragere s-au ţinut la Iaşi şi la Cluj, Cristi Minculescu a ţinut să poarte tricolul echipei sale de suflet. Nici vineri seara nu s-a dezis de “campioana unei mari iubiri” şi a venit îmbrăcat în acelaşi tricou. Publicul i-a cerut în câteva rânduri să interpreteze imnul Universităţii Craiova, însă nu a făcut-o.

La final, ne-a declarat că va cânta din nou “Oltenia Eterna Terra Nova”, atunci când echipa Universitatea Craiova va reveni.

www.editie.ro