Viorica Dăncilă, atacuri în rafală la adresa lui Iohannis: Nu avem nevoie de un președinte care nu lucrează după ora 18.00, că are somnul de frumusețe

 Candidadtul PSD la alegerile prezidențiale de luna viitoare, Viorica Dăncilă, l-a atacat pe Klaus Iohannis în timpul unei dezbateri cu vezi tot »

Viorica Dăncilă îl nimicește pe Klaus Iohannis: ‘S-a comportat ca un dictator pentru această ţară’

Premierul demis Viorica Dăncilă a afirmat marţi, la Botoşani, că niciodată PSD nu s-a confruntat cu atâta ură şi a vezi tot »

Dăncilă, vești URIAȘE pentru fermieri: Până la finalul lunii noiembrie peste 1.4 miliarde de euro să fie plătiți sub formă de avans

Viorica Dăncilă a anunțat că Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a autorizat plata a 440 milioane euro, bani vezi tot »

Liderul PSD, acuzații DURE la adresa PNL – nu susține înființarea unei fabrici Volkswagen în România: ‘Voi vorbi cu Merkel’

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că europarlamentarii PNL nu susțin înființarea unui sediu Volkswagen în România și că liderul grupului vezi tot »

 

CSU Craiova s-a calificat DRAMATIC, în turul 3 preliminar al Europa League: Portarul Mirko a apărat 3 penaltiuri

ucv1

Portarul Mirko Pigliacelli a fost eroul lui CSU Craiova în meciul cu Honved Budapesta, în Bănie. Italianul a apărat 3 penaltiuri la lovituri de departajare, iar Craiova s-a impus cu 3-1.

La penaltiuri au marcat Ioniţă, Fortes şi Cicâldău, de la Craiova şi numai Ikenne de la Honved. Au ratat Kamber, Batik şi Bano-Szabo, toţi de la Honved.

La meci au asistat peste 22.000 de spectatori. În prima repriză, câţiva fani ai echipei Honved au provocat incidente în tribună, ei încercând să escaladeze gardul sectorului în care se aflau. Ei au fost opriţi rapid de forţele de ordine, care au folosit şi gaze lacrimogene.

Întrucât U Craiova nu a putut învinge Honved în 90 de minute, după 0-0 în tur, returul a mers în prelungiri. În minutul 119, într-un moment în care totul părea că merge spre loviturile de departajare, spiritele s-au încins.

Totul s-a petrecut în careul lui Honved, la o fază terminată, dar în urma căreia Fortes s-a luat la ceartă cu fotbaliştii adverşi. Cum portughezul era înconjurat, Qaka i-a sărit în ajutor şi l-a pus pe jos pe un adversar, iar albanezul ar fi urmat să fie eliminat.

Totuşi, centralul din Irlanda de Nord, Arnold Hunter, nu a mai apucat să arate cartonaşul. O petardă aruncată din peluză a aterizat la un metru de el şi a explodat, iar acesta a căzut, moment în care a fost lovit şi de un obiect. Momentul a stârnit panică, iar ambulanţa a pătruns pe teren.

Hunter a primit îngrijiri medicale timp de şase minute, iar, în cele din urmă, s-a ridicat de pe teren. Lângă el a venit şi observatorul, care a discutat cu brigada de arbitri. Ulterior, arbitrul a plecat la vestiare, iar meciul a fost condus de arbitrul de rezervă.