Nou record în privința cazurilor de COVID înregistrate în România: 614 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, un nou record în ceea ce privește numărul de cazuri înregistrat în 24 vezi tot »

Ciolacu, discuții cu Arafat despre noua lege privind carantina: ‘Va fi o lege coerentă și eficientă’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi dimineață, la Parlament, cu Raed Arafat și mai mulți colegi juriști vezi tot »

RECORD! 555 de cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că în România a fost depășit pragul de 30.000 de îmbolnăviri, după ce vezi tot »

Marcel Ciolacu a răbufnit la adresa Guvernului Orban: ‘Naște un alt zombi legislativ și ne impune dezbatere în regim de urgență’

Guvernul Orban naște un alt zombi legislativ, a spus, marți seara, președintele PSD; Marcel Ciolacu, despre proiectul de lege al vezi tot »

ULTIMA ORĂ: Aproape 400 de noi cazuri de COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 397 de noi cazuri vezi tot »

 

CSU Craiova s-a calificat DRAMATIC, în turul 3 preliminar al Europa League: Portarul Mirko a apărat 3 penaltiuri

ucv1

Portarul Mirko Pigliacelli a fost eroul lui CSU Craiova în meciul cu Honved Budapesta, în Bănie. Italianul a apărat 3 penaltiuri la lovituri de departajare, iar Craiova s-a impus cu 3-1.

La penaltiuri au marcat Ioniţă, Fortes şi Cicâldău, de la Craiova şi numai Ikenne de la Honved. Au ratat Kamber, Batik şi Bano-Szabo, toţi de la Honved.

La meci au asistat peste 22.000 de spectatori. În prima repriză, câţiva fani ai echipei Honved au provocat incidente în tribună, ei încercând să escaladeze gardul sectorului în care se aflau. Ei au fost opriţi rapid de forţele de ordine, care au folosit şi gaze lacrimogene.

Întrucât U Craiova nu a putut învinge Honved în 90 de minute, după 0-0 în tur, returul a mers în prelungiri. În minutul 119, într-un moment în care totul părea că merge spre loviturile de departajare, spiritele s-au încins.

Totul s-a petrecut în careul lui Honved, la o fază terminată, dar în urma căreia Fortes s-a luat la ceartă cu fotbaliştii adverşi. Cum portughezul era înconjurat, Qaka i-a sărit în ajutor şi l-a pus pe jos pe un adversar, iar albanezul ar fi urmat să fie eliminat.

Totuşi, centralul din Irlanda de Nord, Arnold Hunter, nu a mai apucat să arate cartonaşul. O petardă aruncată din peluză a aterizat la un metru de el şi a explodat, iar acesta a căzut, moment în care a fost lovit şi de un obiect. Momentul a stârnit panică, iar ambulanţa a pătruns pe teren.

Hunter a primit îngrijiri medicale timp de şase minute, iar, în cele din urmă, s-a ridicat de pe teren. Lângă el a venit şi observatorul, care a discutat cu brigada de arbitri. Ulterior, arbitrul a plecat la vestiare, iar meciul a fost condus de arbitrul de rezervă.