Sărbătoare MARE pentru creștinii ortodocși – Ce NU e bine să faci astăzi? Tradiții, celebrări și obiceiuri magice

Creştinii ortodocşi şi catolici sărbătoresc marți Schimbarea la Faţă a Domnului, o sărbătoare care aminteşte minunea pe care Iisus o vezi tot »

Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de rectificare a bugetului – Cum sunt împărțiți banii

Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de rectificare a bugetului, cheltuielile bugetului general consolidat se majorându-se cu suma de 3.959,4 milioane vezi tot »

Rezultat SFÂȘIETOR: Probele ADN confirmă că Alexandra a fost ucisă

Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză ADN, iar potrivit acestuia în butoiul din vezi tot »

Operațiune de amploare după disparițiile din Caracal – Fifor anunță că Poliția începe verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată țara

 Poliția Română începe vineri verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată țara, anunță, pe Facebook, ministrul interimar al Internelor, Mihai vezi tot »

CSU Craiova s-a calificat DRAMATIC, în turul 3 preliminar al Europa League: Portarul Mirko a apărat 3 penaltiuri

Portarul Mirko Pigliacelli a fost eroul lui CSU Craiova în meciul cu Honved Budapesta, în Bănie. Italianul a apărat 3 vezi tot »

 

CSU Craiova s-a calificat DRAMATIC, în turul 3 preliminar al Europa League: Portarul Mirko a apărat 3 penaltiuri

ucv1

Portarul Mirko Pigliacelli a fost eroul lui CSU Craiova în meciul cu Honved Budapesta, în Bănie. Italianul a apărat 3 penaltiuri la lovituri de departajare, iar Craiova s-a impus cu 3-1.

La penaltiuri au marcat Ioniţă, Fortes şi Cicâldău, de la Craiova şi numai Ikenne de la Honved. Au ratat Kamber, Batik şi Bano-Szabo, toţi de la Honved.

La meci au asistat peste 22.000 de spectatori. În prima repriză, câţiva fani ai echipei Honved au provocat incidente în tribună, ei încercând să escaladeze gardul sectorului în care se aflau. Ei au fost opriţi rapid de forţele de ordine, care au folosit şi gaze lacrimogene.

Întrucât U Craiova nu a putut învinge Honved în 90 de minute, după 0-0 în tur, returul a mers în prelungiri. În minutul 119, într-un moment în care totul părea că merge spre loviturile de departajare, spiritele s-au încins.

Totul s-a petrecut în careul lui Honved, la o fază terminată, dar în urma căreia Fortes s-a luat la ceartă cu fotbaliştii adverşi. Cum portughezul era înconjurat, Qaka i-a sărit în ajutor şi l-a pus pe jos pe un adversar, iar albanezul ar fi urmat să fie eliminat.

Totuşi, centralul din Irlanda de Nord, Arnold Hunter, nu a mai apucat să arate cartonaşul. O petardă aruncată din peluză a aterizat la un metru de el şi a explodat, iar acesta a căzut, moment în care a fost lovit şi de un obiect. Momentul a stârnit panică, iar ambulanţa a pătruns pe teren.

Hunter a primit îngrijiri medicale timp de şase minute, iar, în cele din urmă, s-a ridicat de pe teren. Lângă el a venit şi observatorul, care a discutat cu brigada de arbitri. Ulterior, arbitrul a plecat la vestiare, iar meciul a fost condus de arbitrul de rezervă.