INS anunță PRIMELE sectoare economice care intră în DECLIN accelerat: urmează concedieri

Managerii români estimează pentru următoarele trei luni o scădere a activităţii şi a numărului de salariaţi în construcţii şi servicii vezi tot »

Florian Bodog SEMNALEAZĂ o situație GRAVĂ: Contacții cazurilor de COVID nu pot vota nici la urna mobilă; nu au bază legală

Contacții cazurilor confirmate cu SARS-CoV-2 nu vor putea merge la vot, fiind în izolare, dar nu au nici bază legală vezi tot »

Olguţa Vasilescu: Organizaţia Pro România Craiova a trecut la PSD

Olguţa Vasilescu, primarul PSD al Craiovei, anunţă că echipa Pro România Craiova a trecut la PSD. “Organizaţia Pro România Craiova, vezi tot »

Alexandru Rafila explică când se va finaliza pandemia, după ce apare vaccinul împotriva Covid-19

Profesorul Alexandru Rafila a explicat că nu toate țările vor scăpa în același timp de pandemia de Covid-19, în ciuda vezi tot »

Marcel Ciolacu joacă tare: Iohannis va avea surprize din partea românilor! PSD nu se pregătește de opoziție

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că președintele Klaus Iohannis își face planurile greșit pentru că va avea surprize mari la vezi tot »

 

‘Cumpărăm din piață, nu de la supermarket’ – Îndemn pentru români, în această perioadă

taran piata

După ce Guvernul Orban și CNSU au luat decizia de a pune lacăt pe piețele aflate în spații închise, a fost creat un eveniment pe rețelele de socializare, în perioada 8-21 noiembrie, intitulat „Cumpărăm din piață, nu de la supermarket”.

Conform descrierii evenimentului, li se solicită românilor ca în această perioadă să renunțe la cumpărăturile de la supermarket.

Este momentul sa renuntam putin la cumparaturile din supermarket, si sa ii ajutam pe taranii din piata sa nu ramana cu produsele pe taraba. Un supermarket/hipermarket nu pierd daca nu vand produsele. In schimb bayranii (n.r. – bătrânii) de la taraba depind de fiecare leu. HAI SA II AJUTAM!”, este mesajul autorului evenimentului.