`Caracatița` clanului Doldurea: patronul stației GPL de la Crevedia, avere fabuloasă și încrengături incredibile

”Clanul“ Doldurea, un business total de 1,2 mld. lei în piaţa de GPL derulat prin intermediul a şase companii, patru dintre acestea vezi tot »

Încă o ‘minune’ la Caracal – Două persoane au ales să jefuiască o librărie

Două persoane necunoscute au intrat într-o librărie din Caracal, județul Olt, unde au bătut o vânzătoare și au furat 400 de vezi tot »

Soluția ‘militară’ promovată de Zelenski pierde teren: puterile mondiale promovează soluția ‘politică’ pentru oprirea războiului

Reuniunea cu privire la Ucraina, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul saudit Jeddah, la care a participat şi un emisar al vezi tot »

Scandalul Gheboasă îl bagă pe Ciolacu în ședință: Guvernul modifică legea din Codul Penal privind incitarea la ură

Guvernul ar putea aproba, joi, un proiect de lege de modificare a articolului 369 din Legea 286/2009 privind Codul penal, referitor vezi tot »

Camaraderia din Carpați: Lansatoare românești de rachete au ajuns în Ucraina

Probând cu imagini, portalul olandez Oryx susține că România a trimis Ucrainei lansatoare multiple de rachete, transportoare blindate, obuziere, mitraliere, muniţii și combustibili. Foarte vezi tot »

 

Dana Budeanu: ‘Alo! Drogatzii dân shoubizz, vedeți că nu sunteți la Hăliwood!’

353459110_630379065789824_6958526572550267813_n

Dana Budeanu, mesaj scandalos după moartea lui Stephan Pelger: “Alo! Drogatzii dân shoubizz, vedeți că nu sunteți la Hăliwood!”.

Dana Budeanu a publicat pe contul ei de Instagram o serie de mesaje care pot fi interpretate în mai multe feluri. Pe de o parte ar fi vorba despre așa-zisele vedete autohtone care se droghează și iau bani în continuare de la branduri, dar și despre moartea lui Stephan Pelger.

Ea intervine astfel în scandalul legat de moartea neașteptată a creatorului de modă Stephan Pelger. Aceasta a transmis un mesaj extrem de dur cu privire la decizia acestuia de a-și pune capăt zilelor, e de părere rtv.

Este deja foarte bine cunoscut faptul că Dana Budeau spune lucrurile direct și fără menajamente. Și în acest contex, considerat de foarte multe persoane ca fiind unul extrem de delicat, aceasta și-a exprimat opinia. Mesajul postat de aceasta pe rețelele de socializare este unul cât se poate de tranșant, care blamează gestul designerului vestimentar, dar și persoanele care vorbesc despre despresie.

„Alo! Drogatzii dân shoubizz, vedeți că nu sunteți la Hăliwood! Săracilor sunteți dân Militari, dân Berceni și dă la țară! Marș la muncă că a venit facutura la gunoi. Giancărilor, lăsați-ne cu depresiile și harnelile voastre! Marș! Sunteți o rușine și atât! Adolescenții se uită la voi și cred că asta e viața, scamelor! Viața luzărilor drogatz înseamnă credință, iubire, putere, încredere. Marș!”, a scris Dana Budeanu pe pagina ei de Instagram