CCR, decizie EXPLOZIVĂ după referendumul lui Iohannis: Amnistia pentru corupție NU poate fi interzisă

CCR a decis că amnistia pentru corupție nu poate fi interzisă, anunță Antena 3, astfel Constituția nu se poate modifica. vezi tot »

ROBOR, trend descendent – La cât a ajuns indicele, conform BNR

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la vezi tot »

Reacția lui Mircea Geoană la anunțul NATO: E o provocare și o oportunitate de a reprezenta interesele Alianței

Mircea Geoană a declarat că este mândru să fie desemnat în funcția de adjunct al secretarului general al NATO și vezi tot »

România dă lovitura – Mircea Geoană, numit adjunct al secretarului general NATO

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat miercuri numirea lui Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general al vezi tot »

Carmen Dan, IRONII MAXIME la adresa lui Iohannis: Cum era aia cu “imediat, adică imediat”!?

Carmen Dan îl ironizează pe Klaus Iohannis, în condițiile în care nici până acum președintele nu a avut nicio reacție vezi tot »

 

Dăncilă aruncă în aer zvonurile: Nu demisionez și nici nu am intenția să demisionez

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a infirmat, marți seară, că ar demisiona de la șefia Guvernului și nici nu are această intenție, precizând că informația în acest sens apărută în spațiul public este una falsă.

„Nu demisionez și nici nu am intenția să demisionez. Este o informație falsă. Cineva care ar avea de gând să demisioneze nu ar avea un program încărcat și nu ar avea în program puncte din programul de guvernare, întâlniri în perioada următoare cu impact pe plan extern. Categoric, nu am de gând să demisionez. Dacă aș fi avut un gând în acest sens, aș fi ieșit public și aș fi spus acest lucru”, a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă, într-o intervenție telefonică marți seară la Antena 3.