Nou record în privința cazurilor de COVID înregistrate în România: 614 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, un nou record în ceea ce privește numărul de cazuri înregistrat în 24 vezi tot »

Ciolacu, discuții cu Arafat despre noua lege privind carantina: ‘Va fi o lege coerentă și eficientă’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi dimineață, la Parlament, cu Raed Arafat și mai mulți colegi juriști vezi tot »

RECORD! 555 de cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că în România a fost depășit pragul de 30.000 de îmbolnăviri, după ce vezi tot »

Marcel Ciolacu a răbufnit la adresa Guvernului Orban: ‘Naște un alt zombi legislativ și ne impune dezbatere în regim de urgență’

Guvernul Orban naște un alt zombi legislativ, a spus, marți seara, președintele PSD; Marcel Ciolacu, despre proiectul de lege al vezi tot »

ULTIMA ORĂ: Aproape 400 de noi cazuri de COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 397 de noi cazuri vezi tot »

 

Dăncilă bate cu pumnul în masă: Nu voi permite ca României să i se lipească eticheta de țară a infractorilor, criminalilor

dancila

Viorica Dăncilă a spus că în calitate de premier nu va permite ca României să i se lipească eticheta de țară a infractorilor, criminalilor, proxeneților sau a violatorilor. Ea transmite că deși s-a promovat intens lupta anticorupție, nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalității.

“România nu este o țară a infractorilor, criminalilor, proxeneților sau a violatorilor. Ca prim-ministru, nu voi permite să se lipească această etichetă României. Trebuie să dăm dovadă de consens, să vedem ce putem face fiecare pentru a îndrepta lucrurile”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, marți, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Ea a mai declarat că deși s-a promovat intens în spațiul public lupta anticorupție, nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalității, după cazul criminalului din Caracal.

“În spațiul public s-a promovat intens în ultimii ani lupta împotriva corupției, ceea ce este corect, iar lupta împotriva corupției trebuie să continue. În același timp nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalității, împotriva rețelelor de trafic de persoane și de droguri, împotriva violatorilor și pedofililor, împriva criminalilor, celor care destabilizează în cel mai josnic mod societatea”, a spus liderul social-democraților.