Viorica Dăncilă, atacuri în rafală la adresa lui Iohannis: Nu avem nevoie de un președinte care nu lucrează după ora 18.00, că are somnul de frumusețe

 Candidadtul PSD la alegerile prezidențiale de luna viitoare, Viorica Dăncilă, l-a atacat pe Klaus Iohannis în timpul unei dezbateri cu vezi tot »

Viorica Dăncilă îl nimicește pe Klaus Iohannis: ‘S-a comportat ca un dictator pentru această ţară’

Premierul demis Viorica Dăncilă a afirmat marţi, la Botoşani, că niciodată PSD nu s-a confruntat cu atâta ură şi a vezi tot »

Dăncilă, vești URIAȘE pentru fermieri: Până la finalul lunii noiembrie peste 1.4 miliarde de euro să fie plătiți sub formă de avans

Viorica Dăncilă a anunțat că Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a autorizat plata a 440 milioane euro, bani vezi tot »

Liderul PSD, acuzații DURE la adresa PNL – nu susține înființarea unei fabrici Volkswagen în România: ‘Voi vorbi cu Merkel’

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că europarlamentarii PNL nu susțin înființarea unui sediu Volkswagen în România și că liderul grupului vezi tot »

 

Dăncilă bate cu pumnul în masă: Nu voi permite ca României să i se lipească eticheta de țară a infractorilor, criminalilor

dancila

Viorica Dăncilă a spus că în calitate de premier nu va permite ca României să i se lipească eticheta de țară a infractorilor, criminalilor, proxeneților sau a violatorilor. Ea transmite că deși s-a promovat intens lupta anticorupție, nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalității.

“România nu este o țară a infractorilor, criminalilor, proxeneților sau a violatorilor. Ca prim-ministru, nu voi permite să se lipească această etichetă României. Trebuie să dăm dovadă de consens, să vedem ce putem face fiecare pentru a îndrepta lucrurile”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, marți, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Ea a mai declarat că deși s-a promovat intens în spațiul public lupta anticorupție, nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalității, după cazul criminalului din Caracal.

“În spațiul public s-a promovat intens în ultimii ani lupta împotriva corupției, ceea ce este corect, iar lupta împotriva corupției trebuie să continue. În același timp nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalității, împotriva rețelelor de trafic de persoane și de droguri, împotriva violatorilor și pedofililor, împriva criminalilor, celor care destabilizează în cel mai josnic mod societatea”, a spus liderul social-democraților.