Marcel Ciolacu, atac incendiar la adresa lui Iohannis: nu a avut demnitatea și mândria națională de a promulga ”Legea Trianon”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia Centenarului de la semnarea Tratatului de pace vezi tot »

Radu Preda iese la rampă după decizia CCR: ‘PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban’

PSD va repara în Parlament prostiile Guvernului Orban, susține liderul senatorilor social-democrați, Radu Preda, după decizia CCR de miercuri. Judecătorii vezi tot »

Radu Preda: Opriţi-o pe doamna în negru de la Ministerul Şomajului şi Prăbuşirii Sociale

 Radu Preda, liderul senatorilor PSD, a anunțat, miercuri, în plenul Senatului, că social-democrații au depus o moţiunea simplă împotriva ministrului vezi tot »

ALERTĂ – România se apropie de 20.000 de persoane infectate cu COVID-19! Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

Până miercuri, în România au fost confirmate 19.669 de cazuri de COVID-19, dintre aceste, 13.800 fiind declarate vindecate și externate. vezi tot »

Radu Preda iese la atac după ce Isărescu a anunțat dezastrul economic pentru România: ‘Oare pentru cine guvernanți domnilor liberali?’

Liderul senatorilor PSD, Radu Preda, reacționează după ce Banca Națională a României a anunțat dezastrul economic care ne așteaptă, lansând critici dure vezi tot »

 

Dăncilă, despre strategia PSD anti-moțiune: ‘Vor asigura cvorumul, dar nu vor vota’

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, la finalul ședinței grupurilor parlamentare ale PSD, că deputații și senatorii social-democrați vor fi prezenți în plen pentru cvorumul necesar moțiunii de cenzură dar nu vor vota.

”Am discutat cu colegii mei deputați și senatori despre moțiunea de cenzură. Am convenit ca această moțiune să o tratăm cu seriozitare, să participe colegii la dezbateri, să ia cuvântul și bineînțeles să merge mai departe. Am discutat despre organizarea Congresului. Am solicitat colegilor mei să vină cu propuneri legate de programul partidului, dar și în legătură cu programul de guvernare. Vor asigura cvorumul, dar nu vor vota. Eu nu pot decât să fiu de acord cu propunerea lor”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, marți, la Parlament.

„Cum vor considera dânșii”, a adăugat Dăncilă, întrebată dacă vor rămâne în sala sau nu.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, marți, că Opoziția va depune moțiunea de cenzură în cel mai scurt timp, posibil chiar miercuri, adăugând că se poartă liberalii poartă discuții inclusiv cu parlamentari ai PSD și ALDE.

Acesta a adăugat că, în prezent, se poartă discuții cu USR, PMP, Pro România și UDMR.