Veste URIAȘĂ pentru persoanele cu dizabilități – Ce proiect va aproba premierul Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că va fi aprobat un proiect privind realizarea unei vezi tot »

Guvernul va aproba aproape milioane lei pentru sistemul electronic al Registrului Comerțului

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Executivul va aproba, printr-o hotărâre de Guvern, cheltuielile necesare implementării sistemului electronic integrat al vezi tot »

Vești BUNE de la Guvern: ‘Economia României înregistrează o evoluție peste așteptări’. Anunțul făcut de premier

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că România a înregistrat o creștere a PIB de 4,8% față de aceeași perioadă vezi tot »

Dăncilă, după discuția avută cu șeful Comisiei Europene: Transporturile, energia sau mediul – de interes pentru România privind portofoliul viitorului comisarului european

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Bruxelles cu preşedintele ales al vezi tot »

Olguța Vasilescu, ironii ACIDE la adresa PNL: Păi, zic să îi votați masiv! Că vă promit doar de-ale «bune»… Ce o să-l mai plângeți pe Băsescu!

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a ironizat PNL, pe fondul propunerii ca bugetarii să renunțe la vouchere, sporuri și pensii vezi tot »

 

Dăncilă, despre strategia PSD anti-moțiune: ‘Vor asigura cvorumul, dar nu vor vota’

dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, la finalul ședinței grupurilor parlamentare ale PSD, că deputații și senatorii social-democrați vor fi prezenți în plen pentru cvorumul necesar moțiunii de cenzură dar nu vor vota.

”Am discutat cu colegii mei deputați și senatori despre moțiunea de cenzură. Am convenit ca această moțiune să o tratăm cu seriozitare, să participe colegii la dezbateri, să ia cuvântul și bineînțeles să merge mai departe. Am discutat despre organizarea Congresului. Am solicitat colegilor mei să vină cu propuneri legate de programul partidului, dar și în legătură cu programul de guvernare. Vor asigura cvorumul, dar nu vor vota. Eu nu pot decât să fiu de acord cu propunerea lor”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, marți, la Parlament.

„Cum vor considera dânșii”, a adăugat Dăncilă, întrebată dacă vor rămâne în sala sau nu.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, marți, că Opoziția va depune moțiunea de cenzură în cel mai scurt timp, posibil chiar miercuri, adăugând că se poartă liberalii poartă discuții inclusiv cu parlamentari ai PSD și ALDE.

Acesta a adăugat că, în prezent, se poartă discuții cu USR, PMP, Pro România și UDMR.