BREAKING NEWS – Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, confirmat cu COVID-19

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a fost confirmat cu COVID-19. Acesta a declarat pentru Gazeta de Sud că nu vezi tot »

LOV: Pentru administrația PSD decongestionarea traficului este o prioritate

Incepand de azi, voi continua seria proiectelor pentru urmatorul mandat, unele dintre ele fiind in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj. vezi tot »

Olguța Vasilescu, după anunțul despre pensii: Să-i desenăm lui Cîțu… Minciuna zilei!

Lia Olguța Vasilescu a reacționat, după anunțul făcut de Florin Cîțu referitor la pensii. “Să îi desenăm lui Câțu… care vezi tot »

Majorare pensii. Lia Olguța Vasilescu i-a luat fața lui Florin Cîțu și l-a spulberat: Să scoată BANII

Lia Olguța Vasilescu a ieșit, la ora 17, într-o conferință de presă despre creșterea pensiilor cu 40% din septembrie. La vezi tot »

Guvernul Orban, ATENȚIONAT. Lia Olguța Vasilescu, mesaj ferm către Violeta Alexandru și Florin Cîțu

Lia Olguța Vasilescu i-a atenționat pe cei din Guvernul Orban.  “Mâine, într-o şedinţă de Guvern, se discută despre emiterea unor vezi tot »

 

Dăncilă îl provoacă la un duel televizat pe Klaus Iohannis! Anunțul făcut de purtătorul de cuvânt al PSD

viorica-dancila-gov_60415500

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a reiterat, luni, invitaţia către preşedintele Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere, înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale.

“Ne pregătim foarte mult pentru a avea o dezbatere, dorim foarte mult ca preşedintele Klaus Iohannis să vină la o dezbatere sau cel puţin la o dezbatere. Avem în acest sens invitaţii de la câteva televiziuni şi noi le dăm curs acestor invitaţii, dar în mod real avem nevoie de un adversar. În primul tur nu am văzut o dorinţă din partea domnului Iohannis. L-am provocat în mai multe rânduri”, a afirmat Steriu, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul PSD.

În opinia sa, un număr mai mare de dezbateri le-ar permite alegătorilor să îi cunoască mai bine pe candidaţi. Totodată, el i-a reproşat preşedintelui că pe parcursul mandatului său nu a participat la interviuri sau dezbateri “cu întrebări incomode”.

“Campania pe care a avut-o a fost în câteva săli, numai cu colegii de partid. Eu cred că un preşedinte trebuie să meargă printre oameni şi să participe la discuţii. Să fie transparent, deschis, să fie glumeţ, să aibă simţul umorului. Asta vrem să vedem la un preşedinte”, a declarat social-democratul.

Purtătorul de cuvânt al PSD a adăugat că, dintre cele aproximativ 18 milioane de persoane cu drept de vot din România şi două milioane din diaspora, trei milioane au votat cu Iohannis, iar două milioane cu Viorica Dăncilă.

“Deci, există în continuare 18 milioane de voturi la care putem aspira şi noi şi 17 milioane la care Klaus Iohannis poate aspira. Deci, meciul începe de la zero-zero”, a explicat el.

Întrebat despre faptul că Viorica Dăncilă a obţinut locul întâi într-un singur judeţ, Botoşani, Steriu a răspuns că voturile s-au orientat şi către alţi candidaţi.

“Votul s-a împărţit la 14 candidaţi. În turul doi votul se va împărţi între doi candidaţi. Alături de noi au luat voturi şi Mircea Diaconu şi Cătălin Ivan şi ceilalţi participanţi. În turul doi vom vedea într-adevăr cât de mulţi doresc să o voteze pe Viorica Dăncilă şi cât de mulţi doresc să îl voteze pe Klaus Iohannis”, a indicat el.

Steriu a subliniat că mesajul electoral al PSD se îndreaptă către “toţi românii”şi este “o direcţie greşită a unui preşedinte de ţară să spună că este în război” cu un partid anume.

“Noi nu o să avem niciodată un mesaj că dorim război cu PNL. Nu, noi dorim un mesaj echilibrat, de construcţie pentru toţi românii. Noi nu suntem în război cu un partid. Dacă domnul Klaus Iohannis este în război cu cele două milioane de PSD-işti care au votat ieri, înseamnă că e în război cu Botoşani sau Oltenia, unde a câştigat PSD? Mi se pare o direcţie greşită a unui preşedinte de ţară să spună că este în război cu un partid”, a susţinut el.