Pensii speciale. Lia Olguţa Vasilescu TUNĂ și FULGERĂ

Lia Olguţa Vasilescu este de părere că toate partidele trebuie să ajungă la o variantă comună în ceea ce priveşte vezi tot »

Bani europeni pentru angajări, disponibili. Olguţa Vasilescu: Lege făcută de PSD

Olguţa Vasilescu anunţă că PSD a creat deja cadrul legal pentru ca patronii să fie sprijiniţi cu fonduri europene, atunci vezi tot »

Coronavirus în România: Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 191 de cazuri noi de îmbolnăvire în România, ceea ce duce bilanțul total vezi tot »

România, aproape de normalitate: Măsuri de relaxare anunţate de autorităţi începând cu 1 iunie 2020

România se află, începând cu 1 iunie 2020, la jumătatea perioadei stării de alertă, instituite în ţara noastră începând cu vezi tot »

PSD, acuzații grave: La PNL, pandemia sporește cumetria

Liderii PSD i-au acuzat, vineri pe liberali că în perioadă de pandemie sporesc ”cumetria”, susținând că rudele ministrului Sănătății, Nelu vezi tot »

 

Dăncilă: Miniștrii Guvernului Orban, ECHIPA DE MAJORETE a lui Iohannis. Comparație cu Guvernul Boc

viorica-dancila-gov_60415500

Fostul premier Viorica Dăncilă a criticat, în conferința de presă de joi seara, măsurile anunțate de noii miniștri ai Guvernului Orban. 

Președintele PSD a caracterizat miniștrii Guvernului PNL astfel: ”Echipa de majorete a lui Klaus Iohannis”. I-a acuzat că, pentru ei, angajații la stat ”sunt un fel de paria”. 

Totodată, fostul premier a afirmat că miniștrii din noul Guvern s-au trezit peste noapte în funcții, iar, în afară de tăieri, desființări și concedieri, nu știu să facă nimic. 

”Acest Guvern e un pericol pentru România” este de părere Viorica Dăncilă. Totodată, președintele PSD a mai spus că acest Guvern are potențial de ”cel mai crud și mai incompetent guvern, așa cum a rămas Guvernul Boc până astăzi”.