Lia Olguţa Vasilescu îi numeşte ‘iresponsabili şi proşti’ pe Turcan şi Cîţu: ‘Au aruncat leul in aer’

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, îi atacă pe liberalii Raluca Turcan şi Florin Cîţu, în urma vezi tot »

Iohannis si “Guvernul meu” duc Romania in FALIMENT! Leul se prabuseste şi ne împinge într-un scandal internaţional

Războiul politic se mută din planul alegerilor prezidenţiale în sfera economică şi riscă să afecteze nu numai standardul de viaţă vezi tot »

Olguța Vasilescu, atac dur la guvernul Orban: Din ce ospiciu îi scoateți pe toți baieții ăștia?

Olguța Vasilescu vine cu acuzații dure la adresa miniștrilor Guvernului Orban. Ministrul Muncii susține că ministrul Florin Cîțu a declarat vezi tot »

Klaus Iohannis nu scapă: TVR insistă să meargă la DEZBATEREA de duminică, unde va fi Viorica Dăncilă

TVR a reînnoit ivitaţia pentru Klaus Iohannis, reprezentantul Partidului Naţional Liberal în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, de a vezi tot »

Florin Cîţu: Bugetarii trebuie să muncească fără vouchere, tichete de vacanţă si sporuri

Florin Cîţu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a precizat că, în acest vezi tot »

 

Dăncilă: Miniștrii Guvernului Orban, ECHIPA DE MAJORETE a lui Iohannis. Comparație cu Guvernul Boc

viorica-dancila-gov_60415500

Fostul premier Viorica Dăncilă a criticat, în conferința de presă de joi seara, măsurile anunțate de noii miniștri ai Guvernului Orban. 

Președintele PSD a caracterizat miniștrii Guvernului PNL astfel: ”Echipa de majorete a lui Klaus Iohannis”. I-a acuzat că, pentru ei, angajații la stat ”sunt un fel de paria”. 

Totodată, fostul premier a afirmat că miniștrii din noul Guvern s-au trezit peste noapte în funcții, iar, în afară de tăieri, desființări și concedieri, nu știu să facă nimic. 

”Acest Guvern e un pericol pentru România” este de părere Viorica Dăncilă. Totodată, președintele PSD a mai spus că acest Guvern are potențial de ”cel mai crud și mai incompetent guvern, așa cum a rămas Guvernul Boc până astăzi”.