Nou record în privința cazurilor de COVID înregistrate în România: 614 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, un nou record în ceea ce privește numărul de cazuri înregistrat în 24 vezi tot »

Ciolacu, discuții cu Arafat despre noua lege privind carantina: ‘Va fi o lege coerentă și eficientă’

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi dimineață, la Parlament, cu Raed Arafat și mai mulți colegi juriști vezi tot »

RECORD! 555 de cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, că în România a fost depășit pragul de 30.000 de îmbolnăviri, după ce vezi tot »

Marcel Ciolacu a răbufnit la adresa Guvernului Orban: ‘Naște un alt zombi legislativ și ne impune dezbatere în regim de urgență’

Guvernul Orban naște un alt zombi legislativ, a spus, marți seara, președintele PSD; Marcel Ciolacu, despre proiectul de lege al vezi tot »

ULTIMA ORĂ: Aproape 400 de noi cazuri de COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 397 de noi cazuri vezi tot »

 

Dăncilă taie în carne vie după crimele îngrozitoare din Caracal: ‘Au fost demiteri pe întreg lanțul de decizie. Cel mai probabil, vor urma’

dancila

Viorica Dăncilă a spus, într-o declarație la MAI, că cel mai probabil, vor mai urma demisii și demiteri în urma crimelor de la Caracal, premierul subliniind că deciziile de înlăturare din funcție nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care au greșit.

„Așa cum știți, în aceste zile, în aceste zile au demisionat atât șeful STS, cât și ministrul Afacerilor Interne. Au mai fost demiteri pe întreg lanțul de decizie și acțiune din sistem și, cel mai probabil, vor urma. Vreau să fie clar: aceste demisii nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care în urma anchetei au greșit. În continuare, vom lua cele mai stricte măsuri”, a declarat Viorica Dăncilă.

Potrivit premierului, autoritățile au obligația morală și cea impusă de lege pentru a-i pedepsi drastic pe cei care au greșit în cazul de la Caracal.

Demiterile în urma crimelor din Caracal au început să curgă chiar de vineri, de la șeful Poliției Române, Ioan Buda, la prefectul județului Olt. Ulterior, marți, ministrul de Interne, Nicolae Moga, a anunțat că se retrage din funcție.