Viorica Dăncilă, atacuri în rafală la adresa lui Iohannis: Nu avem nevoie de un președinte care nu lucrează după ora 18.00, că are somnul de frumusețe

 Candidadtul PSD la alegerile prezidențiale de luna viitoare, Viorica Dăncilă, l-a atacat pe Klaus Iohannis în timpul unei dezbateri cu vezi tot »

Viorica Dăncilă îl nimicește pe Klaus Iohannis: ‘S-a comportat ca un dictator pentru această ţară’

Premierul demis Viorica Dăncilă a afirmat marţi, la Botoşani, că niciodată PSD nu s-a confruntat cu atâta ură şi a vezi tot »

Dăncilă, vești URIAȘE pentru fermieri: Până la finalul lunii noiembrie peste 1.4 miliarde de euro să fie plătiți sub formă de avans

Viorica Dăncilă a anunțat că Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a autorizat plata a 440 milioane euro, bani vezi tot »

Liderul PSD, acuzații DURE la adresa PNL – nu susține înființarea unei fabrici Volkswagen în România: ‘Voi vorbi cu Merkel’

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că europarlamentarii PNL nu susțin înființarea unui sediu Volkswagen în România și că liderul grupului vezi tot »

 

Dăncilă taie în carne vie după crimele îngrozitoare din Caracal: ‘Au fost demiteri pe întreg lanțul de decizie. Cel mai probabil, vor urma’

dancila

Viorica Dăncilă a spus, într-o declarație la MAI, că cel mai probabil, vor mai urma demisii și demiteri în urma crimelor de la Caracal, premierul subliniind că deciziile de înlăturare din funcție nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care au greșit.

„Așa cum știți, în aceste zile, în aceste zile au demisionat atât șeful STS, cât și ministrul Afacerilor Interne. Au mai fost demiteri pe întreg lanțul de decizie și acțiune din sistem și, cel mai probabil, vor urma. Vreau să fie clar: aceste demisii nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care în urma anchetei au greșit. În continuare, vom lua cele mai stricte măsuri”, a declarat Viorica Dăncilă.

Potrivit premierului, autoritățile au obligația morală și cea impusă de lege pentru a-i pedepsi drastic pe cei care au greșit în cazul de la Caracal.

Demiterile în urma crimelor din Caracal au început să curgă chiar de vineri, de la șeful Poliției Române, Ioan Buda, la prefectul județului Olt. Ulterior, marți, ministrul de Interne, Nicolae Moga, a anunțat că se retrage din funcție.