Sărbătoare MARE pentru creștinii ortodocși – Ce NU e bine să faci astăzi? Tradiții, celebrări și obiceiuri magice

Creştinii ortodocşi şi catolici sărbătoresc marți Schimbarea la Faţă a Domnului, o sărbătoare care aminteşte minunea pe care Iisus o vezi tot »

Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de rectificare a bugetului – Cum sunt împărțiți banii

Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de rectificare a bugetului, cheltuielile bugetului general consolidat se majorându-se cu suma de 3.959,4 milioane vezi tot »

Rezultat SFÂȘIETOR: Probele ADN confirmă că Alexandra a fost ucisă

Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză ADN, iar potrivit acestuia în butoiul din vezi tot »

Operațiune de amploare după disparițiile din Caracal – Fifor anunță că Poliția începe verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată țara

 Poliția Română începe vineri verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată țara, anunță, pe Facebook, ministrul interimar al Internelor, Mihai vezi tot »

CSU Craiova s-a calificat DRAMATIC, în turul 3 preliminar al Europa League: Portarul Mirko a apărat 3 penaltiuri

Portarul Mirko Pigliacelli a fost eroul lui CSU Craiova în meciul cu Honved Budapesta, în Bănie. Italianul a apărat 3 vezi tot »

 

Dăncilă taie în carne vie după crimele îngrozitoare din Caracal: ‘Au fost demiteri pe întreg lanțul de decizie. Cel mai probabil, vor urma’

dancila

Viorica Dăncilă a spus, într-o declarație la MAI, că cel mai probabil, vor mai urma demisii și demiteri în urma crimelor de la Caracal, premierul subliniind că deciziile de înlăturare din funcție nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care au greșit.

„Așa cum știți, în aceste zile, în aceste zile au demisionat atât șeful STS, cât și ministrul Afacerilor Interne. Au mai fost demiteri pe întreg lanțul de decizie și acțiune din sistem și, cel mai probabil, vor urma. Vreau să fie clar: aceste demisii nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care în urma anchetei au greșit. În continuare, vom lua cele mai stricte măsuri”, a declarat Viorica Dăncilă.

Potrivit premierului, autoritățile au obligația morală și cea impusă de lege pentru a-i pedepsi drastic pe cei care au greșit în cazul de la Caracal.

Demiterile în urma crimelor din Caracal au început să curgă chiar de vineri, de la șeful Poliției Române, Ioan Buda, la prefectul județului Olt. Ulterior, marți, ministrul de Interne, Nicolae Moga, a anunțat că se retrage din funcție.