Dragnea nu susține ideea lui Macron: Parteneriatul strategic cu SUA este vital

Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nu susține ideea înființării unei armate europene. Președintele PSD a precizat că parteneriatul strategic vezi tot »

Liviu Dragnea declară război monedei euro: Toate contractele să fie semnate în lei

Liviu Dragnea a anunțat că are în vedere un proiect de lege care să introducă o prevedere pentru ca în vezi tot »

Pește STRICAT în hypermarketuri – Liviu Dragnea a luat foc: ‘Au mers la amendă de 200.000 lei. E nimic pentru un lanț uriaș de magazine’

Liviu Dragnea a declarat că amenzile aplicate de ANPC din cauza neregulilor descoperite la peștele de import care s-au ridicat vezi tot »

Bani de la stat! Românii care vor primi ajutoare de urgenţă

Guvernul a aprobat joi acordarea unor ajutoare de urgenţă în valoare de 422.700 de lei pentru 107 familii şi persoane vezi tot »

Liviu Dragnea, nemulțumit de activitatea ANAF: ‘Merg ca pisicuții la multinaționale, ministrul de Finanțe să facă o analiză’

Liderul PSD Liviu Dragnea îi cere ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici să facă o analiză clară cu privire la Agenția vezi tot »

 

Darius Vâlcov, ieșire furibundă: ‘Manipulare sau prostie?!’

darius valcov

Salariul minim brut din România, de 2.080 de lei, începând cu decembrie 2018, depășește media regiunii Europei Centrale și de Est (ECE) și are cea mai ridicată rată efectivă de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, arată o analiză Deloitte România, transmisă luni. Rata efectivă de taxare se menține cea mai înaltă, 41,5%, și în cazul unui salariu brut de 1.000 de euro, pentru care media regiunii este de 27%, mai arată analiza Deloitte România.

Numai că analiza celor de la Deloitte e acuzată de ”manipulare sau prostie”, chiar din Guvernul României. Darius Vâlcov, consilierul personal al premierului Viorica Dăncilă, contrazice analiza și spune că rata de taxare din România e sub cea din 4 țări, nu cea mai mare așa cum se spune.

”Manipulare sau prostie?!

Rata de taxare a salariului de 1000 euro este in RO sub cea din Polonia, Ungaria, Slovacia si Letonia si nu cea mai mare din regiune, asa cum prezinta Deloitte Romania. Salariul minim net (in mana) in RO va fi de 271 euro si nu de 261 euro, asa cum prezinta Deloitte Romania.

Odata cu scuzele, poate ne explica Deloitte Romania si despre “eroarea” de cateva sute de milioane facuta la auditarea Transelectrica din 2017. #punetimanapecarte #fitzemarigreselimulte”, e mesajul lui Vâlcov.