Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Deputatul Nicu Marcu a demisonat din PNL

Nicu-Marcu

Fostul prorector al Universitatii din Craiova, deputatul PNL Nicu Marcu, ales în Colegiul 1 Bacău, și-a anunțat demisia din partid, el acuzând faptul că PNL a “a devenit mașina de spălat a imaginii PDL”. El părăseşte PNL pentru a se alătura proiectului iniţiat de Călin Popescu Tăriceanu.

“Demisionez pentru că acum un an şi jumătate când am intrat în politică am făcut-o pentru un raţionament: Am mizat pe USL si rationamentul economic propus de alianţă. Eu am mizat atunci pe partea liberală reprezentată acum cel mai bine de domnul Tăriceanu.”, a spus deputatul Nicu Marcu.