SURSE – Florin Cîțu a EXPLODAT, în spatele ușilor închise: ar putea prelua interimatul la Sănătate

Premierul Florin Cîțu ar fi fost extrem de nemulțumit de Vlad Voiculescu, iar decizia demiterii era una luată cu mult vezi tot »

Începe războiul! Dacian Cioloș tună și fulgeră după revocarea lui Voiculescu: ‘Este absolut inacceptabil’

Începe războiul în coaliție! Liderul PLUS Dacian Cioloș reacționează dur după revocarea lui Vlad Voiculescu, susținând că modul în care vezi tot »

Tot scandalul pentru doar patru pacienţi – Evacuarea în miez de noapte de la Spitalul Foişor mai putea aştepta

Doar patru pacienți cu COVID-19 au ajuns sâmbătă la spitalul Foișor, iar transferul pacienților din unitățile de primiri urgențe către vezi tot »

SCENE INCREDIBILE Spitalul Foișor EVACUAT: Zeci de bolnavi sunt scoși afară pentru că spitalul devine suport COVID-19

Zeci de pacienți de la Spitalul de Ortopedie Foișor, din București, au fost evacuați, vineri seara, pentru că s-a decis vezi tot »

Scenariul organizatorilor de nunți: Petreceri reluate din 15 mai

Asociaţia Furnizorilor din Industria Nunţilor propune Guvernului, potrivit Antena 3, ca din 15 mai să se poată organiza din nou vezi tot »

 

Deputatul Nicu Marcu a demisonat din PNL

Nicu-Marcu

Fostul prorector al Universitatii din Craiova, deputatul PNL Nicu Marcu, ales în Colegiul 1 Bacău, și-a anunțat demisia din partid, el acuzând faptul că PNL a “a devenit mașina de spălat a imaginii PDL”. El părăseşte PNL pentru a se alătura proiectului iniţiat de Călin Popescu Tăriceanu.

“Demisionez pentru că acum un an şi jumătate când am intrat în politică am făcut-o pentru un raţionament: Am mizat pe USL si rationamentul economic propus de alianţă. Eu am mizat atunci pe partea liberală reprezentată acum cel mai bine de domnul Tăriceanu.”, a spus deputatul Nicu Marcu.