Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

Dezvăluirea momentului despre Alexandru Mitriţă! Discuţie secretă cu Edi Iordănescu. Ce i-a transmis selecţionerul jucătorului de la CSU Craiova

mitrita

S-a aflat despre discuția secretă dintre Alexandru Mitriţă și Edi Iordănescu. Mesajul pe care i l-a transmis selecționerul echipei naționale atacantului, înainte să facă convocările pentru amicalele din martie.

Alexandru Mitriță trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, nu a fost convocat de Edi Iordănescu la amicalele echipei naționale a României, cu Irlanda de Nord și Columbia.

Se pare că, apropiați ai clubului CSU Craiova, au dezvăluit pentru gsp.ro, că a existat o discuție între Edi Iordănescu și Alexandru Mitriță, înainte de amicalele din luna martie, în care acesta i-a transmis să meargă pe același drum, deoarece face bine ceea ce face.

„Selecționerul i-a spus: ‘Mergi mai departe și vedem!’ Și băiatul merge! Au discutat, și-au spus părerile, nu s-au făcut promisiuni. A fost o discuție cu cărțile pe față.

Poate că Mitriță pare un tip arogant, dar nu e, din contră. OK, este mai distant, însă în interiorul lotului este un tip de echipă, un adevărat căpitan. El chiar a revenit la Craiova ca să ia titlul, așa a spus mereu. De aceea reacțiile lui de genul ‘Hai, mă, că vă omor! Hai să tragem să batem!’, de la meciul cu Rapid. Are frustrare, pozitivă, în el, fiindcă vrea trofee, nu să le vadă cum trec pe lângă el.

Acum mai mulți ani era mai flegmatic, când s-au certat la națională, că nu se implică destul, dar acum e un alt om”, au spus apropiați ai clubului.

Mitriță nu a mai fost convocat la echipa națională de la meciul cu Muntenegru, din iunie 2022, atunci când a jucat doar 25 de minute. Însă, acesta se află în vizorul lui Edi Iordănescu pentru competiția finală din vară.