Iohannis a anunțat că este obligat să promulge Legea 304

Preşedintele Klaus Iohannis spune că nu mai are nicio cale de atac asupra Legii 304 privind organizarea judiciară şi că vezi tot »

Claudiu Manda după ce Iohannis a promulgat o lege a justiției: ‘Respectă Constituţia, era obligat să respecte Constituţia’

Preşedintele Comisiei de control al activităţii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat joi că a observat din declaraţiile preşedintelui vezi tot »

Tradiții și superstiții – Ce nu ai voie să faci astăzi de Sfântul Ilie

Biserica Ortodoxă Română îl sărbătoreşte vineri pe Sfântul Ilie Tesviteanul, celebrat drept făcător de minuni şi aducător de ploi în vezi tot »

Viorica Dăncilă, despre întâlnirea cu preşedintele Iohannis: ‘Se înscrie în mecanismul de cooperare instituţională’

Premierul Viorica Dăncilă spune că întâlnirea pe care a avut-o miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis face parte din mecanismul de vezi tot »

E bătut în cuie – Primul parteneriat public-privat pentru realizarea unei autostrăzi în România

În luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii în vederea realizării autostrăzii Ploieşti – Comarnic vezi tot »

 

Dezvăluiri despre protestatarul bătăuș din Piața Victoriei. Agresorul bătrânului de 71 de ani, un asistat social

sandu matei

Un incident șocant s-a petrecut sâmbătă în Piața Victoriei, la câțiva pași de sediul Guvernului. Un bătrân de 71 de ani, Alexandru Tiurbe, a fost lovit cu bestialitate și pus la pământ de un protestatar, după ce între cei doi a avut loc un schimb de replici dure.

Cel care a provocat totul a fost Sandu Matei alias Sandy, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a încercat să obțină de la bătrân o reacție referitoare la protestele care erau în desfășurare la acel moment în Piața Victoriei. În urma incidentului, protestatarul bătăuș s-a ales cu o amendă de 1000 de lei.

Potrivit Antena3, protestatarul bătăuș nu este la prima abatere. Acesta are în palmares opt amenzi pe Legea 60 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice și un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere.

De asemenea, potrivit unor surse guvernamentale, protestatarul Sandu Matei, ironie sau nu, este un asistat social. Potrivit surselor citate, agresorul Sandu Matei s-a pensionat în anul 2006, după o vechime în muncă de 5 ani, pe caz de boli diverse: astm, tahicardie, tulburări de personalitate.