Tensiunea atinge cote incredibile: Un deputat ar fi fost amenințat în Parlament

Tensiunea din Parlament, între putere şi opoziţie, atinge cote incredibile. Deputata ALDE Steluţa Cătăniciu susţine că a fost ameninţată de vezi tot »

Ambasadorul Canadei, pus la punct de un ministru: ‘Vă implicați în politica internă a României, ceea ce vă este strict interzis’

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, îi dă o replică dură ambasadorului Canadei în România, Kevin vezi tot »

PSD, victorie URIAȘĂ la CCR: Comisia lui Iordache, constituțională

Curtea Constituţională a României (CCR) a respins, miercuri, sesizările USR şi PNL cu privire la Hotărârea Parlamentului nr. 69/2017 privind vezi tot »

Regele Mihai s-a întors pentru totdeauna în România! Corpul neînsufleţit al fostului suveran, transportat la Sinaia

Sicriul cu trupul Regelui Mihai a fost adus, miercuri, în România, cu o aeronavă militară, iar racla Majestăţii Sale a vezi tot »

Răsturnare de situație în cazul victimei din Craiova: ‘Eu sunt bine’

După crima oribilă de la metrou, din Bucureşti, astăzi a apărut informaţia conform căreia victima ar fi o tânără de vezi tot »

 

Dezvăluiri despre protestatarul bătăuș din Piața Victoriei. Agresorul bătrânului de 71 de ani, un asistat social

sandu matei

Un incident șocant s-a petrecut sâmbătă în Piața Victoriei, la câțiva pași de sediul Guvernului. Un bătrân de 71 de ani, Alexandru Tiurbe, a fost lovit cu bestialitate și pus la pământ de un protestatar, după ce între cei doi a avut loc un schimb de replici dure.

Cel care a provocat totul a fost Sandu Matei alias Sandy, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a încercat să obțină de la bătrân o reacție referitoare la protestele care erau în desfășurare la acel moment în Piața Victoriei. În urma incidentului, protestatarul bătăuș s-a ales cu o amendă de 1000 de lei.

Potrivit Antena3, protestatarul bătăuș nu este la prima abatere. Acesta are în palmares opt amenzi pe Legea 60 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice și un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere.

De asemenea, potrivit unor surse guvernamentale, protestatarul Sandu Matei, ironie sau nu, este un asistat social. Potrivit surselor citate, agresorul Sandu Matei s-a pensionat în anul 2006, după o vechime în muncă de 5 ani, pe caz de boli diverse: astm, tahicardie, tulburări de personalitate.