Leul se apreciază în fața euro! Francul elveţian, la cel mai înalt nivel din ultimii 4 ani

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, luni, un curs de referinţă de 4,7231 lei/euro, în scădere cu 0,18% faţă vezi tot »

Rupere de nori în 25 de județe – Meteorologii au emis COD GALBEN de ploi torențiale

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii valabil în 25 de judeţe vezi tot »

CCR, decizie EXPLOZIVĂ după referendumul lui Iohannis: Amnistia pentru corupție NU poate fi interzisă

CCR a decis că amnistia pentru corupție nu poate fi interzisă, anunță Antena 3, astfel Constituția nu se poate modifica. vezi tot »

ROBOR, trend descendent – La cât a ajuns indicele, conform BNR

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la vezi tot »

Reacția lui Mircea Geoană la anunțul NATO: E o provocare și o oportunitate de a reprezenta interesele Alianței

Mircea Geoană a declarat că este mândru să fie desemnat în funcția de adjunct al secretarului general al NATO și vezi tot »

 

Dezvăluiri EXPLOZIVE – Cine este personajul care a blocat numirea Olguței Vasilescu și mai apoi a lui Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor

bomba

Dezvăluiri explozive după anunțul de vineri făcut de Klaus Iohannis! Radu Cristescu, prim-vicepreședinte la Partidul Ecologist, susține într-o postare pe Facebook că Michael Schmidt, președintele Automobile Bavaria Group, „este personajul care a blocat numirea Olguței Vasilescu și mai apoi a lui Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor”.

„Pe piață a apărut un nou jucător!

Deși oamenii informați din presă și nu numai, știu de existența lui, toată lumea tace…el se numește domnul Schmidt de la Bavaria Group.
Domnul Schmidt a fost unicul sponsor de-a lungul anilor al domnului Iohannis, iar acum a venit momentul să facă și profit!
Domnul Scmidt este personajul care a blocat numirea Olguței Vasilescu și mai apoi a lui Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor. Interese uriașe și sume enorme de bani la Tarom, la Compania Naționala Aeroporturi București și la CNAIR.
In toată această ecuație apar următoarele personaje: dl Schmidt, dl Wolff(“salvatorul TAROM” și dl Lucian Sova. După plecarea lui Șova, aceștia au nevoie de un ministru care sa le desăvârșească opera, iar Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici nu sunt în “filmul lor”…este interesant de analizat ce documente a semnat Lucian Șova în ultima lună…și nu numai.
De departe cel mai important personaj în această combinație este un important membru PSD, căruia nu vreau să-i dau numele și al cărui frate este cel mai mare cămătar din Zona Moldovei(și cu banii fratelui). In momentul de față, personajul, ocupă o funcție importantă în Statul Român. 
Dacă mergem mai departe si ne gândim că acest fost deputat PSD din Zona Moldovei, are legătură prin fratele lui cu Renato Usatîi(Moscova în toată splendoarea) și a cărui soră este căsătorită cu dl Schmidt și dl Schmidt cu dl Iohannis, lucrurile sunt grave.

Update: Uitați-vă cu câtă disperare a mai fost ținut în funcție, aproape două luni, Șova de Iohannis.”, scrie Cristescu pe Facebook.